Női kézi-vb 2019

Az oroszokra és a hollandokra fogadunk - napi tippek a vb-re

megosztom

Tippmestereink arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt a női kézilabda világbajnokság alatt. Lássuk mit válogatott össze a hatodik napra mr. blonde és Tomihmv.

Japán-Oroszország
Tipp: Kevesebb, mint 53,5 gól
Odds: 1.95 @
    

Hiába játszik hazai pályán Japán, nincs túl sok esélye a jóval erősebb Oroszország ellen. Minden bizonnyal orosz győzelemmel ér véget a felek randevúja, még úgy is, hogy várhatóan egyik fél sem ad ki magából maximumot.

Pénteken ugyanis, ha jönnek a papírformák, mindkét együttesre fontosabb és komolyabb feladat vár, hiszen a japánok a kínaiak ellen a továbbjutásért, míg az oroszok a svédek ellen a csoportelsőségért játszhatnak.

Ezért ez a japán-orosz a szokásosnál egy lassabb lefolyású meccs lehet, ami nem a gólokról szólhat majd. Főleg úgy nem, hogy ugye az oroszok mestere az az Ambros Martín, aki a védekezésről híres, így nem is csoda, hogy Szedojkináék alig kapnak gólt a tornán. Mindezek után tehát jó esély mutatkozik arra, hogy a felek 53,5 gól alatt maradjanak.

unibet

Szerbia - Hollandia
Tipp: Hollandia gólok száma 28.5 alatt
Odds: 1.85 @
    

Komoly kis rangadóra van kilátás az A-csoportban, ahol az egyaránt 4-4 pontos Szerbia és Hollandia feszül egymásnak.

A hollandok az első körben is megszívattak minket, amikor kikaptak Szlovéniától, azóta viszont Angolát és Kubát is simán lelépték. ,

Szerbia a norvégok elleni meccsből jön, a háromgólos vereség pedig biztató a számukra. A déliek legfőbb erőssége a kemény védekezés, Hollandiának pedig a gyors támadás. Érdekes lesz nézni, hogy melyik érvényesül majd, de szerintünk a szerbek képesek lesznek lassítani a játékot és így Hollandia 29 gól alatt maradhat.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

megosztom