Ligue 1

Biztonságinak tűnő tippet húzunk az OL bajnokiján

Furcsa módon komolyat ugrott a Lyon oddsa, de nem hinnénk, hogy pont nélkül maradnak a Lille ellen.

Fotó: OL Twitter

A Ligue 1. 16 fordulójának keddi játéknapján a Lyon a Lille együttesét fogadja. A program rendkívül sűrű, hiszen az OL és vendége is egy hét leforgása alatt a harmadik meccsére készül.

Az Olympique a BL-ben a Zenit otthonában simán kikapott, majd a Strasbourg vendégeként hétvégén hátrányból sikerült 2-1-es győzelmet aratnia. Talán pont az erőltetett menet miatt érzik a fogadók, hogy nem várható olyan sima Lyon-győzelem, mint azt a bukik által meghatározott szorzók sejtetik, hiszen az 1.61-es nyitóodds majdnem 2.00-ig is felugrott.

{"headTitle":"Lyon-Lille","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-03 21:05","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lyon","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Lille","odds":"3.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Rudi Garcia csapata lehet, hogy egy kicsivel fáradtabb a kelleténél, de hangulattal nem hinnénk, hogy gond lenne. A francia mesterrel a támadószekcióbeli gondokat nagyjából sikerült rendezni – 9 meccsen 14-et termeltek és ugyan a védelemben akadnak gondok (ezalatt 1 kapott gól), a zsinórban három megnyert otthoni tétmeccs bőven adhat okot az önbizalomra. Lemaradásuk még nem tetemes, ugyanis csak hat pontra vannak a második, BL-helyet érő pozíciótól.

[3057449] 2019-12-03 21:05:00 Lyon - Lillex

A Lille is alulteljesített eddig a szezon során, de egyelőre kitartanak Christophe Galtier mellett, nem úgy, mint a Lyon, amely kivágta Sylvinhót, mielőtt túl mélyre került volna. A csapatra szerintünk még rosszabb hatással van a kettős terhelés, amit jól mutat, hogy az utóbbi hat meccséből csak egyet nyert meg, igaz azt a hétvégi fordulóban, amikor is a Dijon ellen szenvedtek ki egy 1-0-t. Ami igazán elkeserítő lehet szimpatizánsaiknak, hogy idegenben tényleg semmi nem jön össze.

A Lille március óta nem tudott nyerni idegenbeli bajnokin, ahogyan a BL-ben is elbukott mindkét túráján.

Kérdés, hogy mikor szakad meg ez a hihetetlenül rossz széria, de kisebb csoda lenne, ha ez kedden már meg is történne. Amiben bízhatnak, az a H2H, hiszen az utóbbi öt meccsükön nem kaptak ki a Lyon ellen, bár kétségtelen, hogy most érkeznek a legrosszabb formában.

Mindent összevetve láthatjuk, hogy az 1X-nek nem kéne gondot okoznia ezen az összecsapáson és ha hozzávesszük, hogy az OL legutóbbi 8/10 hazai bajnokiján jött az over, ahogyan a legutóbbi öt egymás ellenin is, akkor ez a fogadáskészítő tipp elvileg simán ülhet.

{"headTitle":"Lyon-Lille","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-03 21:05","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő - 1X + 1 gól felett","odds":"1.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3057449] 2019-12-03 21:05:00 Lyon - Lillex;