Magyar Kupa

Esélyesebb az MTK, a Fehérvár beveheti Szegedet

megosztom

Két találkozót rendeznek kedden a Magyar Kupában, a Diósgyőr az MTK-hoz látogat, a Fehérvár pedig Szegedre utazik.

A héten Magyar Kupa-fordulót rendeznek, a keddi napon viszont csak két találkozó kerül megrendezésre. Nem érdektelen egyik sem, hiszen két élvonalbeli csapat látogat két másodosztályú gárda otthonában.

A kiegyenlítettebb párharc egyértelműen az MTK - Diósgyőr lehet, ebben a párosításban az oddsok alapján a fővárosiak a favoritok. A kék-fehérek simán vezetik az NB II tabelláját, így játékerőben nevezhetőek első osztályúnak.

A DVTK az elmúlt két MK-meccsén rotálta a kezdőjét és Feczkó Tamás erre készül most is. Apropó Feczkó Tamás, a miskolciaknak aligha kellett sokat elemezni az MTK-játékosokat, lévén a vezetőedző éppen a budapestiek kispadjáról került Miskolcra. Nem volt egy szép sztori az a szakítás, így pikáns párosításról beszélünk.

{"headTitle":"MTK - Diósgyőr ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-03 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"MTK","odds":"2.37","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.2","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Diósgyőr","odds":"2.8","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}

Az OTP Bank Ligában a második helyen álló Fehérvár Szegedre látogat. A Tisza-partiak az új stadionjukban kiválóan szerepelnek, egyedül a Vasas tudott itt meccset nyerni, legutóbb az MTK-nak is be kellett érnie az egy ponttal.

A fogadóirodáknál azonban egyértelműnek tűnik ez a meccs, 1.25 körül lehet fogadni a fehérváriakat, akik Joan Carillo vezetésével a második győzelmükre készülnek. A piros-kékek hétvégén a Diósgyőrt verték 3-1-re, érett, helyenként jó játékkal.

A spanyol mester többi kollégájához hasonlóan szintén arra készül, hogy felforgatja a hétvégi kezdőcsapatot, de a Fehérvár kerete annyival bővebb és erősebb a szegedinél, hogy ez elvileg nem okozhat majd problémát.

Mivel a Fradi nagyon nem akarja kiengedni a kezéből a bajnoki aranyat, ezért a Fehérvárnak a kupát is vérkomolyan kell vennie.

Ti mire fogadtok ezeken a meccseken?

 

 

 

 

 

{"headTitle":"Szeged - Fehérvár ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-03 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szeged","odds":"9.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.75","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Fehérvár","odds":"1.28","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}

 

megosztom