Női kézi-vb 2019

A kazahokra és a románokra fogadunk - napi tippek a vb-re

megosztom

Tippmestereink arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt a női kézilabda világbajnokság alatt. Lássuk mit válogatott össze a harmadik napra mr. blonde és Tomihmv.

Kazahsztán -Spanyolország
Tipp: Kazahsztán +15,5
Odds: 1.81 @
    

Bár a magyaroktól méretes pofont kaptak a kazahok, ahogy haladunk előre a vb-n, úgy érnek el egyre jobb eredményt. A montenegróiak elleni mínusz kilenc után a románoktól kis híján pontot csentek, ám végül 22-20-as vereséget szenvedtek.

A spanyolok ellen nem lesz esélyük a pontszerzésre, főleg mert a hispán csapat lábbal sokkal gyorsabb, mint a legutóbbi két ellenfél. Viszont a spanyolok ezt a meccset lepihenhetik, nincs nagyon miért odatenniük magukat, vár még rájuk a Montenegró elleni csoportdöntő és persze a torna második hete.

unibet

Montenegró-Románia
Tipp: Románia +4,5
Odds: 1.81 @
    

A keddi eredményeknek köszönhetően perpillanat, mind Montenegró, mind Románia továbbjutásra áll, azonban amíg a déliek már nyertek rangadót - sajnos a mieink ellen -, addig keleti szomszédaink még csak a kötelezőt hozták, mindemellett egy orbitális pofonba néztek bele a spanyolok ellen a nyitónapon.

Ennek köszönhetően a románoknak vagy a szerdai, vagy a pénteki magyarok elleni meccsét be kell húzniuk ahhoz, hogy kiharcolják a továbbjutást. Emiatt borítékolható, hogy nekimennek a montenegróiaknak, főleg, hogy amíg ők félig-meddig pihentek kedden (Neagu például egy percet sem játszott a kazahok ellen), addig ellenfelük egy kőkemény meccset vívott.

Mindezek után valamilyen kiegyenlítődhetnek az esélyek (papíron most a montenegróiak az esélyesebbek), avagy a románok öt gólon belül maradhatnak. Főleg úgy, hogy egy igazi adok-kapokra, kőkemény fizikai meccsre van kilátás, ahol nem a gólok dominálnak majd.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

megosztom