Sportfogadás

Kell egy 2000€-val pakolható tuti szelvény? Íme itt van ingyen!

  • varin
megosztom

Két speciális tipp, amit 2000€-val mert valaki megfogadni. És mindezt ingyen!

A címért előre is elnézést kérek, természetesen nincs olyan tippem, amelyre 2000€-t jó szívvel ajánlanék bárkinek, de azért egy érdekes sztori megosztása révén így is "nyerhetek nektek pénzt" azáltal, hogy nem buktok :)

Szóval történt, hogy egy borongós péntek délután a sok facebookos tippadó csoportot böngészve megláttam egy olyan postot, ahol valaki azt hirdette, tud és ingyen megad olyan tippeket, amelyekre bármikor felpakolhat az ember több száz eurót, ráadásul az ötletekért egy forintot sem kér. Hát éppen jobb dolgom nem lévén, ráírtam az egyénre, hátha valami rejtett kincsre bukkanok, ha már ingyen adja.

Csatlakozz a Logibethez, ha nem akarod, hogy lehúzzanak!

Az alaphangot rögtön megadta az úriember, egyből belecsapott a lecsóba.

Nincs előre utalás... profit %-ért dolgozok negatív-pozitív számolásban! Profit 1/3-ért! 33,33%-ért, 2/3 tied, a tippek fixek.

Ezt követően kaptam két tippet, 3,5-szörös szorzóért. A teljesség kedvéért azért elárulom, hogy nem valami small market, ahol esetleg az ember tényleg könnyedén szerezhet előnyt a bukival szemben, hanem két NBA játékos speciális tipp rögtön hajnalra. Az árulkodó print screen szerint a "kolléga" tényleg megtette a szelvényt 2000€-val, bár

ne felejtsük el, hogy bevett marketingfogás ilyen szelvényekkel házalni, hogy milyen nagytétes, sikeres fogadó valaki, majd a print screen elkészülte után a biztonság kedvéért nyomni egy cashoutot...

A tisztelt fogadótárs még megtoldotta a szelvényt egy olyan kijelentéssel, hogy a "tippek tőke 500%-át hozzák... sorba jönnek, és nem kell értük fizetni, csak siker esetén van díj, igaz a siker biztos". Mindezt ugye nem az albán harmadosztályban, hanem a világ egyik legnagyobb piacán, ahol az oddsmesterek azért nem szoktak hibázni...

Fontos még megjegyezni, hogy a cikket már azelőtt megírtam volna, hogy lett eredménye a szelvénynek - amit persze én nem játszottam meg -, mert a végeredménytől függetlenül nagyon hasznos tanulságokkal szolgálhatok nektek (és én még pénzt sem kérek érte!).

Mi ezzel a gond, vagyis hogyan csalnak a "profik"?

Az első probléma hamar megérkezett, hiszen egy nyilvánvalóan kamu profilról van szó, egy stock fotós profilképpel, nulla ismerőssel, amilyenből a Facebookon végtelent lehet gyártani. A második probléma, hogy az általa "biztos sikerként" aposztrofált szisztéma közel sem annyira nyerő, hiszen ha én bukok, abból nem kapok "kármentesítést", viszont a nyereményem egyharmadát le kellene adóznom. Ez azt jelenti, hogy a tippeknek nem csak nyerőknek kell lenniük, de mivel én leadom a nyereményem 33%-át, ezeknek a szelvényeknek rendkívül magas ROI-t kell tudniuk, hiszen a bukó full bukó, a nyerő pedig csak kétharmad nyerő.

A csalás egy rendkívül egyszerű modellre épül és tulajdonképpen kreatív is. Ha egy kamu profillal nagyon sok embernek elküldesz különböző jellegű tippeket, akkor valakinek biztosan nyertes szelvényt tudsz prezentálni, aki ezután elhiszi, hogy bennfentes információkkal rendelkezel és örömmel fizet a következő nyertes szelvényért is.

Néhány óráig még 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő a Logibetre! Részletek itt!

Én kaptam egy jó kis 3,50-szeres oddsot, amelyhez az volt a javaslat, hogy legalább 100€-val tegyem. A tiszta nyereményem 250€ lett volna, aminek egyharmadát, vagyis 83€-t már el is vesztettem volna. Tegyük fel, hogy volt rajtam kívül még 27 idióta, aki írt ennek a profilnak és kapott tippeket. De a két eseménynek és négy különböző kimenetelnek négy különböző permutációja is van, így valószínűleg rajtam kívül még hat ember kapta meg ugyanezt a tippet, míg a többi hetes csoport más tippeket kapott ugyanerre a szelvényre.

Ha pedig 28 ember tényleg írt az "informátornak", akkor az számára úgy jelent 7x83€ tiszta profitot, hogy még csak nem is kockáztatott semmit.

A nyertesekkel mehet tovább, ha gondolja, a vesztes 21 felhasználót pedig letiltja és soha többé nem hallanak semmit felőle.

Remélem, sikerült röviden bemutatnom, miért nem szabad hinni az ilyen csaló profiloknak vagy éppen csaló oldalaknak, ugyanis hosszútávon biztosan te húzod a rövidebbet.

Én azt javaslom, hogy menj biztosra és válassz olyan felületet, ahol csak a korrekt számokat kapod és semmi átverést, kitiltás vagy lehúzást. Csatlakozz a Logibethez és pontosan azt kapod, amiért fizetsz!

 

megosztom