Magyar foci

Zöld-fehérek egymás ellen, íme a vasárnapi magyaros kombink

  • varin

A Fradi és a Győr győzelme fájdalmasan egyértelműnek tűnik, mégis dupla pénzt fizet.

Az NB I-ben egy, az NB II-ben pedig hét mérkőzést is rendeznek vasárnap, így ismét megéri a fellátogatni a Logibetre tippekért, amelyeket most ráadásul féláron kaphatsz meg. Aki mégsem teszi, annak íme egy duplázós kombi a zöld-fehér csapatok mérkőzéseire.

Győri ETO-Haladás

Aki figyelte a Discord-szerverünket, már napokkal ezelőtt olvashatta mr.blonde tollából, hogy mi a helyzet Szombathelyen. A másodosztály hátsó felében sínylődő Haladásnál régóta nincsenek fizetések, ez pedig alaposan meglátszódik a csapat teljesítményén is. A tulajdonosi viszonyok zavarosak, a csapat az utolsó hat bajnokijából ötöt elveszített, ilyen előjelekkel pedig elutazni Győrbe, a bajnokság egyik legjobb csapatához, nagyon baljós. Az ETO ugyan nincs kirobbanó formában, de hátha az MTK elleni siker belendíti Boér Gáborék szekerét.

Kattinst a részletekért!

Kaposvár-Ferencváros

Igen ritka, hogy az NB I-ben megéri egy 1.30 alatti szorzóra fogadni, különösen egy idegenben játszó csapat esetében, de a bajnokság utolsó és első helyezettjének meccsén fennáll ez a helyzet. A Rákóczi az elmúlt két hónapban pontot sem szerzett az OTP Bank Ligában, lemaradásuk a forduló előtt már hat egység volt, a legtöbb gólt kapták és a legkevesebbet lőtték. Bármennyire is biztató volt a start Waltner Róbert csapatától, úgy tűnik, postafordultával távozik a Kaposvár. A Fradiról sok újdonságot nem lehet elmondani, duzzadnak Rebrov fiai az önbizalomtól és még ha a csütörtöki 90 perc ott is lesz néhány játékos lábában, a Fradi félig fáradtan, félig cserékkel is lazán kivégezheti a Kaposvárt.

{"headTitle":"Vasárnapi kombi hazánkból","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-01 13:00","footerTitle":"Eredő odds: 1,97","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Győr-Haladás - Győr","odds":"1.53","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Kaposvár-Ferencváros - Ferencváros","odds":"1.28","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}