Premier League

A Leicester és a Manchester United meccsére fogadunk - tippek a PL-re

  • Tomihmv
megosztom

Két mérkőzésre tippeltünk a Premier League tizennegyedik fordulójának vasárnapi játéknapján.

Bombaformában várja a Leicester a hétvégi fordulót. - Fotó: twitter.com/lcfc

Négy mérkőzés maradt hátra a Premier League 14. fordulójából vasárnapra, melyek közül kettőre, nevezetesen a Leicester-Everton és a Manchester United-Aston Villa ütközetekre fogadunk egy kombi keretén belül.

Kezdjük az előbbivel. A Leicester bitang mód össze van rakva az idei szezonra, nagyjából hasonló módon, mint amikor pár éve bajnokságot nyert. A Rókáknak heti egy ütközetre kell figyelniük, így nem csoda, hogy jönnek az eredmények - az utolsó hat tétmeccsüket rendre behúzták -, a sérülések elkerülték eddig őket - vasárnap csak és kizárólag az a Matty James hiányzik, aki idén még szóhoz sem jutott -, a kulcsjátékosok pedig szárnyalnak - Vardy az elmúlt öt meccsén rendre betalált a PL-ben, így nem meglepő, hogy 12 találattal vezeti a góllövőlistát. 

Ami az Evertont illeti, nos, a liverpooliak idei szereplése az egyik negatív meglepetés a PL-ben. Ilyen erős kerettel sikerül olyan eredményeket produkálniuk, mint múlt héten, amikor is az utolsó, újonc Norwichtól sikerült kikapniuk hazai pályán. A rossz forma mellett rengeteg a hiányzója a vendégeknek, André Gomes, Gbamin, Cuco Martina biztosan kimarad, míg Bernard, Delph, Duarte, Schneiderlin, Walcott, Coleman és Richarlison játéka is kérdéses.

Mindezek tükrében, illetve, hogy a Leicester lesz a pályaválasztó, nem kérdés, hogy kire fogadunk a felek hétvégi találkozóján.

>> Féláron előfizetek! <<

22bet

A kombink másik meccse a Manchester United-Aston Villa. A Vörös Ördögök a válogatott meccseket követően már kétszer is pályára léptek, de egyszer sem tudtak nyerni. Igaz, a PL-ben, Sheffieldben 0-2-ről fordítottak, majd adták döntetlenre a meccsüket, míg az EL-ben Asztanában szenvedtek 2-1-es vereséget, igaz, Kazahsztánba kb. az ificsapat utazott.

Vasárnap viszont már nem hibázhatnak Solskjaerék, hiszen elég nagy a lemaradásuk az élbolyhoz képest, mindemellett papíron kötelező győzelem vár rájuk. Még úgy is, hogy McTominay, Bailly, Fosu-Mensah, Pogba és Dalot biztosan nem játszik, míg Matics és Rojo szereplése kérdéses.

Az Aston Villa hétfőn egy három meccsből álló vereségszériát szakított meg, amikor is 2-0-ra győzte le a Newcastle együttesét. Ugyanakkor házon kívül a PL-ben nem túl acélos - csak a Norwichot verte, a komolyabb együttesektől rendre kikapott -, több hiányzója is lesz - Davis, Steer, Jota és Engels is kimaradhat -, mindemellett az utolsó 14 tétmeccsén nem tudta legyőzni a Manchester United csapatát.

Összességében nem lesz ez egyszerű találkozó a Vörös Ördögök számára, de ha a szezon végén szeretnék elérni céljaikat, akkor az ilyen kaliberű találkozókat hazai pályán könyörtelenül be kell húzniuk.

{"headTitle":"Premier League kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-01 17:30","footerTitle":"Eredő odds: 2.54","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","events":[{"eventTitle":"Leicester - Everton // Leicester","odds":"1.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Manchester United - Aston Vill // Manchester United","odds":"1.51","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
megosztom