Női kézi-vb 2019

Szlovéniára és Angolára fogadunk - napi tippek a vb-re

megosztom

Tippmestereink arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt a női kézilabda világbajnokság alatt. Lássuk mit válogatott össze a harmadik napra mr. blonde és Tomihmv.

Szlovénia akár szoros meccset is játszhat Norvégiával. - Fotó: fra2018.ehf-euro.com/

Szlovénia-Norvégia
Tipp: Szlovénia +8,5
Odds: 1.40 @
    

A szlovénok meglepetésre lenyomták a hollandokat a nyitónapon, méghozzá hat góllal, amely sikernek köszönhetően karnyújtásnyira kerültek a továbbjutástól, persze, ha hozzák a kötelezőket.

Hétfőn az ellen a Norvégia ellen játszanak, amely válogatott 31 (!) góllal verte Kubát szombaton úgy, hogy kismilliónyi hiányzója van, de így is brutális játékerőt képvisel.

Nem kérdés, hogy a skandinávok az esélyesebbek, a bukmékerek is őket hozták ki toronymagas favoritnak, azonban nem hisszük, hogy kiütik a szlovénokat. Egyrészt kedden csoportrangadót vívnak a szerbekkel, másrészt a szlovénok felszabadultan játszhatnak és mindent kiadhatnak magukból, mivel másnap Angolával találkoznak, így pedig nyugati szomszédaink a megadott hendikephatáron belül maradhatnak.

unibet

>> Féláron előfizetek! <<

Angola-Hollandia
Tipp: Angola +8,5
Odds: 1.40 @
    

Mindkét válogatottal foglalkoztunk már a nyitónapi kombinkban. Az angolaiak igen későn érkeztek a vb-re, az első napra nem is tudtak akklimatizálódni, ennek megfelelően héttel kikaptak Szerbiától. Azonban mostanra ez nem kellene, hogy már merőben befolyásolja a teljesítményüket az afrikaiaknak, főleg, hogy vasárnap szünnapjuk volt.

Ahogy fentebb is említettük, a hollandok meglepetésre hattal kikaptak a szlovénoktól az első kanyarban, köszönhetően annak, hogy sokat hibáztak a végjátékban, ami arra vezethető vissza, hogy van egy-két kimaradó, meghatározó játékosuk.

Ugyan az európai válogatott a meccs toronymagas esélyese, de az angolaiak az ilyen kaliberű meccsekre mindig felpörögnek, hogy meg tudják mutatni magukat, mint legjobb afrikai válogatott. Mindezeket követően pedig illene, hogy Angola beleférjen ebbe a line-ba.

{"headTitle":"Női kézi-vb kombi - 3. nap","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-02 07:00","footerTitle":"Eredő odds: 1.96","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","events":[{"eventTitle":"Szlovénia-Norvégia // Szlovénia +8,5","odds":"1.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Angola-Hollandia // Angola +8,5","odds":"1.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

megosztom