NFL

Velük nyernénk vasárnap - 5+1 tipp!

  • LuckyLuck

Íme hat olyan játékos speciális line, ahol nem értünk egyet a fogadóirodákkal.

Adams a visszatérése óta minden meccsén 7 elkapást jegyzett. - Fotó: NFL

1. Davante Adams vs. NYG

Amióta a Green Bay klasszis elkapója visszatért, három meccsen 33 labda ment felé. Messze a legjobb célpontja Aaron Rodgersnek, aki a Giants gyenge secondaryje ellen is bátran keresheti majd a kedvenc elkapóját. Bőven benne van a pakliban egy 100+ yardos meccs Adamsnek. 

2. Joe Mixon vs. NYJ

Múlt héten Josh Jacobs esetében mentem rá az underre a Jets ellen, most pedig ugyanezt húzom a 0-16-ra kandidált Bengals-futóra is. Mixon egyébként tűrhető meccseken van túl, de a liga elit New York-i front 7 ellen nem sok jóra számíthat. A Jets ellen a legnehezebb haladni a földön, cipelésenként mindösszesen 3 yardot engednek, ami a legkevesebb a ligában. Jacobs 10 futásból 34 yardot ért el, simán szállítva az undert, és meglepne, ha Mixontól sokkal erősebb számokat látnánk.

3. Jonathan Williams vs. TEN

A 25 éves futó a negyedik szezonját tapossa az NFL-ben, de az idei alapszakasz 11. játékhetéig nem sok momentuma volt. A Jaguars ellen megkapta a lehetőséget, miután Marlon Mack megsérült, ezt pedig egy 100+ yardos produkcióval hálálta meg. Rá néhány napra immáron már kezdőként egy újabb egy újabb csoportrangadón ismét 100 yard fölé jutott. Egyelőre tehát nem lehet panasz Williams játékára, és látva a Titans elmúlt hetekben mutatott gyengélkedését a futások ellen, a Colts runningbackje folytathatja a remek szériáját. 
 

>>> Féláron előfizetek! <<<
 

4. Darren Waller vs. KC

A szezon elején jó néhány mérkőzésen keresztül ültünk a Waller-vonaton és a tehetséges tight end szépen hozta is a profitot a konyhára. Többek között a Kansas ellen is a második játékhéten, azóta pedig semmivel nem lett jobb a Főnökök TE-védekezése, így Wallernek újfent lehet egy kiemelkedőbb meccse. Idén egyébként a két legjobb mérkőzését a Green Bay és a Minnesota ellen játszotta, ami azért érdekes, mert ez a két csapat éppen annyira szenved az összekötők ellen, mint a Kansas. Az Oakland tehát jól ki tudja használni Wallerrel az ellenfél védelmének hiányosságát. Carr célpontjai közül ráadásul kidőlt Hunter Renfrow, így pláne többet keresheti Waller kezeit. 

5. Leonard Fournette vs. TB

A Jets mellett a Bucs is elit futás elleni védelemmel bír, így Fournette-re sem vár egyszerű meccs. A Tampa zseniális front 7-je olyan klasszis futókat fékezett már meg a szezonban, mint Christian McCaffrey, Alvin Kamara vagy éppen Derrick Henry. Jobban jár a Jaguars, ha a levegőben próbálja megverni a TB védelmét, hiszen passzok ellen viszont kritikán aluli a Kalózok védekezése.

+1. Christian Kirk vs. LAR

A Rams védelme csúnyán leszerepelt a Baltimore ellen, ráadásul főműsoridőben. Az biztos, hogy most a csoportrivális ellen nagyon bizonyítani szeretnének majd. Az Arizona támadógépezete messze nem olyan acélos, mint Ravensé volt, Christian Kirk pedig a keményebb cornerek ellen egyébként sem nagyon szokott vigéckedni. Ezúttal Jalen Ramsey liheg majd a nyakában, akinek szintén van mit bizonyítania, szóval Kirkre igencsak kemény meccs vár. 

{"headTitle":"NFL, 13. játékhét - játékos speciális tippek","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-24 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Davante Adams (GB) fogadó yardjai 75.5 felett","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Joe Mixon (CIN) futott yardjai 62.5 alatt","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Jonathan Williams (IND) futott yardjai 67.5 felett","odds":"1.81","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Darren Waller (OAK) elkapásainak száma 4.5 felett","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Leonard Fournette (JAX) futott yardjai 67.5 alatt","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Christian Kirk (ARI) fogadó yardjai - odds és line később","odds":"0.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

I. rész: 6-0       VI. rész: 2-4       XI. rész: 3-3

II. rész: 2-3-1       VII. rész: 1-4

III. rész: 2-4       VIII. rész: 5-1

IV. rész: 3-3      IX. rész: 2-4

V. rész: 4-2     X. rész: 4-1

Összesítés: 34-29-1