Női kézi-vb 2019

A franciákra és a románokra fogadunk - napi tippek a vb-re

megosztom

Tippmestereink arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt a női kézilabda világbajnokság alatt. Lássuk mit válogatott össze a második napra mr. blonde és Tomihmv.

A franciák már nem hibázhatnak. - Fotó: fra2018.ehf-euro.com

Brazília-Franciaország
Tipp: Franciaország -2,5
Odds: 1.28 @
    

Meglepetésre mind a brazilok, mind a franciák kikaptak a nyitónapon, így amely válogatott vasárnap veszít, az voltaképp el is búcsúzik a világbajnokságtól.

A franciák kétgólos veresége volt váratlanabb, hiszen Dél-Koreától sikerült kikapniuk szombaton. Igaz, ha figyelembe vesszük azt, hogy a gallok mindig rosszul kezdik a tornákat - tavaly a nyitómeccsen, hazai pályán, kaptak ki az oroszoktól, majd a hátralévő találkozókon nem találtak legyőzőre, így megnyerték az Eb-t -, akkor már nem is volt olyan meglepő vereségük, főleg, hogy a félig-meddig hazai pályán játszó ázsiaiaktól kaptak ki.

A brazilok viszont mondhatni tükörsimán kaptak ki a németektől, hiszen a legelső találatot leszámítva nem voltak előnyben, 0-0-t követően csak 3-3-nál és 9-9-nél volt egál, avagy még rájuk nézve hízelgő a hatgólos zakó.

Nagy téttel bír tehát ez a mérkőzés, amelyre véleményünk szerint a franciák kellőképp felpörögnek majd, így pedig nem kellene, hogy gondot okozzon számukra legalább három találattal legyőzni Brazíliát. Főleg azok után, hogy múlt héten 11-gyel verték a dél-amerikaiakat, és mondanunk sem kell, hogy mely válogatott az erősebb.

unibet

>> Féláron előfizetek! <<

Szenegál-Románia
Tipp: Románia -2,5
Odds: 1.33 @
    

A románok a doppingbotránynak is köszönhetően roppant pocsékul kezdték a világbajnokságot, hiszen a nyitónapon 15 góllal (!!!), 31-16-ra kaptak ki a spanyoloktól. Ez egy akkora pofon, amiből nem könnyű felállni, de szerencséjükre vasárnap már újra játszanak, és javíthatnak.

Az ellenfelük az a Szenegál lesz, amely komoly ellenállásra kényszerítette Montenegrót, de végül érvényesült a papírforma, a balkániak 29-25-re nyertek. A történethez hozzátartozik, hogy Radicsevicsék nem teljesen vették komolyan a meccset, így alakulhatott ki szorosabb végeredmény. Ez viszont nem fordulhat elő a románokkal, akiknek pirítaniuk kell, mindemellett ugye győzelmi kényszerben is vannak.

Az első nap történései miatt igen alacsony hendikephatáron tudunk Neaguékra fogadni, akiknek könnyedén überelniük kellene ezt a határt, hiszen a felek közt jelentős minőségbeli különbség van a románok javára, még a szombati pofont követően is.

{"headTitle":"Női kézi-vb kombi - 2. nap","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-01 07:00","footerTitle":"Eredő odds: 1.70","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","events":[{"eventTitle":"Brazília - Franciaország // Franciaország -2,5","odds":"1.28","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Szenegál - Románia // Románia -2,5","odds":"1.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

megosztom