Sportfogadás

Na, akkor ez eldőlt!? Íme az aktuális BL-gólkirály szorzók

megosztom

Egy forduló alatt óriásit változott a Bajnokok Ligája legtöbb gólját szerző játékosára kiszabott piac.

Legutóbb 4 gól 15 perc alatt...Ki állítja meg Lewandowskit? Fotó: Twitter

Már csak egy forduló van hátra a Bajnokok Ligája csoportköréből és az erőviszonyok ennek megfelelően szépen kezdenek körvonalazódni. Az eddigi szenzációs hírek szolgáltatásából a Bayern München jócskán kiveszi a részét, hiszen a csapat október elején történelmi verést mért a Tottenhamra (2-7 Londonban, ha valaki elfelejtette volna), csatárjuk, Robert Lewandowski pedig olyan formában van, amit Messi és Ronaldo is megirigyelhet.

A legutóbbi fordulóban a Bajorok Szerbiában, a Red Star, azaz a Crvena zvezda vendégeként léptek pályára és sima 6-0-val gyalulták le aktuális ellenfelüket. Ebből jócskán kivette a részét a lengyel bombázó, akinek mindössze 14 perc és 31 másodperc kellett ahhoz, hogy négy gólt vágjon. Ilyen gyors mesternégyest még soha senkinek nem sikerült elérnie! Az újabb találatokkal amúgy a Bayern történelmének legeredményesebb játékosa lett a sorozatban (46 gól), nem beszélve arról, hogy akár Cristiano Ronaldo megdönthetetlennek hitt 17 gólos BL-szezonjának megdöntése is elérhető közelségbe került számára.

Lewandowski nem csak a BL-ben megállíthatatlan - idén 19 tétmeccsen 27 találatnál jár és 11/12 bajnokin eredményes volt!

A Bayern alsó hangon még három meccset játszik a sorozatban és Lewa biztosan nem fog lassítani - nem véletlen tehát, hogy a bukmékerek ennyire megvágták a lengyel gólvágó szorzóját. Ebben a szakaszban még talán soha nem volt ilyen alacsony a gólkirályi szorzó, márpedig a müncheniek 9-esének az oddsa már az 1.1-et sem éri el.

A jelenlegi tabellán a 10 gólos lengyel mögött a Salzburg ifjú titánja, Erling Braut Haland áll 8 találattal, ám a Red Bull szinte biztosan kihullik a csoportkör után, tehát 21-es szorzója abszolút indokolt. Lewa levesébe még a Kane-Sterling-Messi trió köphetne bele – mindhármukat 21-szeres oddson fogadhatjuk jelenleg -, de nem igazán várunk csodát, tehát mondhatni, ez a piac jelenleg elvesztette az értéket.
 

Szerintetek be lehet még fogni Lewát?
 

Kattints és fogadj a BL-re.

bet365
megosztom