Sportfogadás

Nyerni akarsz a Logibeten a kézi-vb alatt? Velük elég jó esélyed van!

megosztom

Két seniorra lesz érdemes odafigyelni a szombaton kezdődő kézi-vb alatt. Íme!

Néhány óra múlva megkezdődik Japánban a 24. kézilabda-világbajnokság, 24 csapat hölgyei szállnak harcba a trófeáért. A több, mint kéthetes kalandot természetesen a Logibet tippmesterei és a Hathárom szerkesztői is végigkísérik majd. Mi most megnéztük, kiket lehet érdemes követni a profi tipstereket gyűjtő oldalon.

A két ajánlott tippmester statisztikái kézilabdából
Tippmester Tippek Profit ROI
Tomihmv (Senior) 537 +57.28 2.02%
knorbika (Senior) 133 +57.01 15.75%

Tomihmv rutinja természetesen nem is kérdéses, hosszú évek óta eredményesen tippel kézilabdára, ami statisztikáiból is látszik. Kíváncsiságból megnéztük, Tomi hogyan teljesített a legutóbbi női tornán, az eredmény pedig önmagáért beszél: 12 tippből +12.84 egység profit, ami 20.38%-os ROI-t eredményezett 2017 azonos időszakában.

Knorbikát szintén remekül ismerhetik olvasóink és a Logibet előfizető, hiszen az egyik legkiegyensúlyozottabb seniorról van szó. Bár a tipster elsősorban kosárlabdával hódít, a kézi statisztikái is nagyon szépen festenek.

A tippmesterektől a mérkőzés előtti tippek mellett várhatóak élő ötletek is, így duplán megéri velük tartani!

Rendkívül izgalmas néhány hét elé nézünk, különösen azért, mert a kézi-vb mellett hamarosan kezdődik a darts-világbajnokság, de Európa topligáiban, főként Angliában még sokáig dübörög az ipar. Nincs tehát jobb időszak kipróbálni a Logibetet, mert most a Black Friday keretein belül féláron vehetsz előfizetést, vagyis akár havi 1600 forintért próbálhatod ki Magyarország legnagyobb profi tippadó oldalát.

megosztom