Európa Liga

10-ből 2-szer sem jutna tovább a Fradi a Ludogorec ellen

  • varin
megosztom

A Fradi esélyei csekélyek, a fogadók szerint pedig még annyi sansza sincs a magyaroknak, mint azt elsőre hitték a bukik.

Igencsak érdekes és fordulatos meccsen 2-2-es döntetlent ért el a Ferencváros az Espanyol elleni hazai EL-mérkőzésen. A remi azt jelenti, a Fradinak mindenképpen győzelem kell Razgradban a továbbjutáshoz, ám azért a fogadóirodák erre olyan sok esélyt nem adnak.

{"headTitle":"Ludogorec-Ferencváros","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-12 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ludogorec","odds":"1.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Ferencváros","odds":"5.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Bár a magyar bajnok akár nyerhetett is volna, az utolsó pillanatban a teljesen tét nélkül játszó, vegyes kerettel felálló, nem túl motivált katalánoknak sikerült egyenlíteniük, ez az elveszített két pont pedig győzelmi kényszerbe helyezte a Ferencvárost. Mivel a Ludogorec sem tudott nyerni a CSZKA Moszkva vendégeként, a két rivális csapat között maradt egy pont a különbség, vagyis a bolgároknak pontot kell szerezniük a Fradi ellen a továbbjutáshoz.

A fogadóirodák viszonylag magas átlagoddsot állapítottak meg a hazai csapatnak, amelynek az természetesen az oka, hogy Motiék nincsenek győzelmi kényszerben, ám a piac azért kezdi lejjebb tolni a szorzókat, hiszen a 22bet-nél például már egy tizedet esett a hazai győzelem szorzója, míg Dibuszéké öt tizedet emelkedett, de van olyan iroda, ahol már csak 1.57-ért mérik a H-t.

Kattints és csaatlakozz kedvezményesen!

>> Féláron előfizetek! <<

Ha tehát kizárólag a matematika segítségét hívjuk, azt láthatjuk, hogy a Fradinak körülbelül 18-20% esélye van a továbbjutásra, ami nem mondható túl magasnak. Ne feledjük el, a Ludogorec a Groupama Arénából sima 3-0-val távozott, vendégként pedig az idei szezonban mindössze két csapat, a Fradi és az Espanyol tudta legyőzni a bolgárokat.

[3171278] 2019-12-12 21:00:00 Ludogorets Razgrad - Ferencvárosx;
megosztom