Női kézi-vb 2019

A szerbekre és a hollandokra fogadunk - napi tippek a vb-re

megosztom

Magyar idő szerint szombat kora reggel elrajtol a női kézilabda-világbajnokság Japánban. Tippmestereink - mr. blonde és Tomihmv - pedig arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt. Lássuk mit válogattak össze az első napra tippmestereink.

A szerbek magabiztos sikert arathatnak Angola ellen a nyitónapon. - Fotó: Archív

Szerbia-Angola
Tipp: Szerbia -3,5
Odds: 1.43 @
    

Angolában komoly pénzügyi és gazdasági válság van, aminek köszönhetően a válogatott csak nagyon későn, a meccs előtt egy nappal érkezik Japánba egy 40 órás (!!!) utazást követően. Mindemellett a nyolcórás (!!!) időeltolódás sem az afrikaiak malmára hajtja a vizet, hiszen így nem tudnak akklimatizálódni, ami a nyitómeccsre rányomhatja bélyegét.

Ezzel szemben a szerbek már egy ideje a szigetországban tartózkodnak, amely előtt Dél-Koreában egy négycsapatos tornán vettek részt. Ott az oroszoktól nagyon kikaptak, de a magyarokat és a házigazdákat legyőzték.

Mindezt pedig úgy tették, hogy a válogatott két kiválósága, Lekics sérülés, míg Krpezs-Slezak szülési szabadság miatt, nem volt ott és a vb-n sem szerepel majd, azonban látható, még így is bőven van potenciál a szerbekben.

Ha nem ilyen mostoha körülmények között érkezne Angola a vb-re, akkor is a szerbekre fogadnánk, így pedig pláne, avagy szerintünk déli szomszédaink könnyedén legyőzhetik a nyitónapon legalább négy góllal afrikai ellenfelüket, főleg úgy, hogy vasárnap szünnapjuk lesz.

unibet

>> Féláron előfizetek! <<

Hollandia - Szlovénia
Tipp: Hollandia nyer
Odds: 1.22@
    

Bár Hollandia a tavalyi Eb-hez képest egy picivel gyengébb kerettel érkezik a vb-re (Groot és Visser már nincs a csapatban), a bukmékerek rangsorában a negyedik legesélyesebb válogatottnak számít a tornán, vagyis ezúttal is harcban lehet valamelyik éremért.

A holland keretben bőven találunk klasszisokat, Potman, Abbingh, Dulfer, Snelder és Van der Heijden neve is jól cseng a szakmában, így papírforma alapján a norvégokkal harcolhatnak majd meg a csoportelsőségért.

Szlovénia elsősorban a Krim Ljubjana játékosaira épít, akad azonban egy világsztárja és Ana Gros személyében. A felkészülés során akadtak szép eredményei a szlovéneknek - győzelem a brazilok felett - de ezzel együtt sem gondolnánk, hogy akárcsak a TOP10-be tartoznának jelenleg.

A nyitómeccsek mindig nehezek, de papíron van akkora különbség a csapatok között, hogy Hollandia megnyerje ezt a mérkőzést.

{"headTitle":"Női kézi-vb kombi - 1. nap","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-30 07:00","footerTitle":"Eredő odds: 1.74","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","events":[{"eventTitle":"Szerbia - Angola // Szerbia -3,5","odds":"1.43","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Hollandia - Szlovénia / Hollandia ","odds":"1.22","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

megosztom