Női kézi-vb 2019

Háfra vagy Klujber? Oddsok a magyar házi gólkirályra

megosztom

A Ferencváros játékosai lehetnek a magyar válogatott húzóemberei a világbajnokságon, a házi gólkirályi címért pedig Klujber és Háfra vívhat különversenyt.

Az     jóvoltából egészen speciális fogadásokat is köthetünk a Japánban megrendezésre kerülő női kézilabda-világbajnokságon. Az egyik ilyen típusú hosszú távú fogadási lehetőség, a magyar csapat legeredményesebb játékosának kiléte.

A fogadóiroda szorzói alapján a magyar házi gólkirályi cím a Ferencváros két üdvöskéje, Klujber Katrin és Háfra Noémi között dőlhet el. A két átlövő fiatal kora ellenére mára nemzetközi szinten is kiemelkedő játékosnak számít, amit jól bizonyít, hogy a Bajnokok Ligájában is a legjobb gólszerzők között szerepelnek. Az idei idényben egyelőre Klujber szórja jobban a találatokat, 40 góljával a BL góllövőlistájának 3. helyén áll jelenleg.

A 21 éves Háfra Noémi a BL-ben 27 gólnál jár, az előző idényben összesen 80 gólig jutott, amivel végül a második helyen zárta a mesterlövészek versenyét.

A bukik szerint ez a sorrend a vb-n is 'beállhat', hiszen Klujber legtöbb góljára csak 1.45-ös szorzót kínálnak, míg Háfra győzelme kereken háromszoros szorzóval kecsegtet. Kettejük különversenyébe a szorzók alapján nem igazán szól majd bele senki, hiszen Kovács Anna 7.50, Kovacsics Anikó pedig 8.50-szeres szorzót kapott a bukiktól.

unibet

Klujber mellett nem csak az szól, hogy kiválóan tüzel a mezőnyből és akcióból, hanem az is, hogy jelenleg ő számít az első számú hetes lövőnek is. Ez egy ilyen piacon komoly tényező, ugyanakkor láttunk már arra is példát, hogy a szövetségi kapitány a torna ideje alatt másnak adja ezt a felelősséget.

Háfra számára viszont hátrány, hogy Klujber mögött inkább Kovacsics lehet az ítélet-végrehajtó, szóval számára maradnak az akciógólok. Mellette szól ugyanakkor a rutin, hiszen ő már a legutóbbi nagy versenyen is a magyar válogatott húzóemberének számított, míg Klujber ilyen terén most debütál.

Egy ilyen kéthetes világverseny előtt nehéz megjósolni, hogy kik lesznek azok, akik a vállukra veszik a csapatot, mindenesetre ezúttal egyetértünk a bukmékerekkel. A legnagyobb valószínűséggel Klujber szerzi majd a legtöbb magyar gólt, de 1.45-ös szorzóért nem sok értéket látunk ebben a fogadásban. 

Szerinted ki lesz a legeredményesebb magyar játékos a vb-n?

 

 

 

 

{"headTitle":"A legtöbb gólt szerző játékos ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-09 08:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Klujber Katrin ","odds":"1.45","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Háfra Noémi","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Kovács Anna","odds":"7.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Kovacsics Anikó","odds":"8.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Lukács Viktória ","odds":"12","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Valaki más ","odds":"21","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Tóth Gabriella ","odds":"23","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}

>> Féláron előfizetek! <<

megosztom