Sportfogadás

Black Friday az Unibeten is! - íme az iroda promóciói

megosztom

Partnerirodánk sem marad ki a sorból, a Black Friday keretén belül péntekre, szombatra és vasárnapra is van egy remek ajánlatuk az amerikai sportok szerelmeseinek.

A hálaadást hagyományosan a Black Friday követi az Egyesült Államokban, ennek apropóján pedig partnerirodánk, az   három promócióval kedveskedik, méghozzá stílszerűen az amerikai major ligákra vonatkozóan. Lássuk!

 

MEGNÖVELT NBA ODDSOK!

Az Unibet november 29-én megnövelt játékosra vonatkozó oddsokat biztosít minden NBA meccshez. Anthony Davis kosáresőjére számítasz a Lakers színeiben? Vagy a Greek Freak ellentmondást nem tűrő játékára a Bucks mezében? Vagy esetleg Damian Lillard lopja majd el a showt Portlandben? Történjen majd bárhogyan, partnerirodánk megnövelt játékosokra vonatkozó oddsokkal vár rád! 

 

INGYENES FOGADÁS!

Fogadj ingyen amerikai sportokra szombaton! Köss fogadást 3x 3500 Ft értékben amerikai sportokra – legyen az NHL, NBA, vagy NFL – és az Unibet egy ingyenes fogadást ad neked 3500 Ft értékben.

 

25%-OS ÉLŐ NYEREMÉNYNÖVELŐ!

A vasárnap az amerikai sportokról szól az USA-ban. Fogadj 25%-os élő nyereménynövelővel az NFL-re. Fogadj akár 8,350 Ft értékig és nyertes fogadás esetén 25%-kal nagyobb lesz a nyereményed.

 

>>> Nincs még számlád az Unibetnél? Regisztrálj ide kattintva és markold fel a 20.000 HUF kezdő bónuszt! <<<

 

Az Unibet az egyik legszélesebb NBA, NFL és NHL kínálattal rendelkezik, így ha az amerikai major ligákban utazol, akkor jó választás a zöld bukméker. 

De nem csak partnerirodánk, hanem partneroldalunk, a Logibet is akcióval kedveskedik a Black Friday keretén belül, melyről részletesen az alábbi cikkben olvashatsz. 

 

megosztom