Európa Liga

Nem tudunk másra fogadni a Krasznodar-Basel meccsen

  • Tomihmv
megosztom

Gyakorlatilag minden az oroszok mellett szól a csütörtöki Európa Liga-találkozón.

Nagyon a hazaiaknak áll a zászló csütörtökön. - Fotó: twitter.com/fckrasnodar

Csütörtök délután a Krasznodar és a Basel méri össze tudását az Európa Liga C csoportjának ötödik fordulójában. A vendégek már továbbjutottak a négyesből, míg a hazaiaknak nagyon kaparniuk kell, hogy ugyanezt elmondhassák magukról.

303639

A felek odavágóját a Basel 5-0-ra nyerte meg, de most egy merőben más meccs van kilátásban. A vendégek a kéthetes szünetet követően meglepetésre 2-0-ra kikaptak a Servette otthonában, így már négypontos a lemaradásuk a listavezető és elmúlt két évben bajnok Young Boysszal szemben a svájci bajnokságban. Hogy ez miért fontos? Nos, vasárnap a Basel épp azt a Young Boyst fogadja, amely csütörtökön sorsdöntő meccset vív az EL-ben a Porto ellen.

Ha van tehát meccs, amit elengedhet a Basel, akkor az a csütörtöki, hiszen roppant fontos lenne, hogy hazájában visszaállítsa dominanciáját - a berni duplázást megelőzően nyolcszor nyertek zsinórban a bázeliek -, a csoport első helyét pedig az utolsó körben, hazai pályán, a tökutolsó Trabzonspor ellen bebiztosíthatja.

 

>> Féláron előfizetek! <<
 

22bet

Ami a hazaiakat illeti, a Krasznodar a Basellal szemben jobb formának örvend, a kéthetes kényszerleállást követően győztesen tért vissza, az Arszenál Tula otthonában nyert meg fontos meccset. Mindemellett nyernie kell csütörtökön, ha ott akar lenni az egyenes kieséses szakaszban, főleg, hogy a mindent eldöntő utolsó körben a Getafe otthonában szerepel majd.

Az oroszok erősebb játékoskerttel bírnak, hazai pályán játszhatnak, és ugye ott a motivációs tényező, hiszen amíg számukra nagyon fontos ez a meccs, addig a svájciak számára vasárnap jön az év csatája. Éppen ezért a vendégeknél markáns tartalékolás várható csütörtökön, főleg, hogy vannak hiányzóik is, a hazaiaknál a szokásos játékosok - Klasson és Cabella, akik nagyon régóta sérültek - maradnak ki, így pedig nem tudunk másra fogadni, mint hazaira. 

{"headTitle":"Krasznodar - Basel","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-28 16:50","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Krasznodar","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3171265] 2019-11-28 16:50:00 FC Krasnodar - Baselx;
megosztom