Európa Liga

Bedőlt oddsok, kiszámíthatatlan csapatok - mi a jó tipp az Asztana - MU-ra?

  • mr.blonde
megosztom

A Manchester United már biztosan továbbjut a csoportjából, így nem is nagyon fűlik a foga a kazahsztáni mérkőzéshez.

Négy fordulót követően letudta a kötelezőt a Manchester United az Európa Ligában, amely 10 szerzett pontjával vezeti az L-csoportot. Hogy meg is tartja-e vezető helyét, az még nem biztos, az viszont igen, hogy a továbbjutást már abszolválta.

303711

Ahogy a sztárcsapatok esetében ilyen helyzetekben lenni szokott, a Vörös Ördögök sem hajlandóak kockáztatni bármit is ezen a találkozón. Az Asztana elleni meccsre ugyanis Ole Gunnar Solksjaer 14 ifjúsági játékost hívott meg a keretbe, akik közül 10 fiatal pályára is léphet - akár kezdőként - a csütörtöki meccsen.

A felnőtt csapatból Luke Shaw, Axel Tuenzebe - mindketten hosszú sérülésből épültek fel - Jesse Lingard és Mason Greenwood tagja az utazó keretnek, vélhetően ők is szerepet kapnak ezen a találkozón.

A Manchester United kerete az Asztana ellen
Lee Grant, Matej Kovar, Max Taylor, Luke Shaw, Axel Tuanzebe, Dylan Levitt, Teden Mengi, DiShon Bernard, Largie Ramazani, Ethan Laird, Ethan Galbraith, Arnau Puigmal, D'Mani Bughail-Mellor, James Garner, Jesse Lingard, Tahith Chong, Angel Gomes, Mason Greenwood

Bár az Asztana még nem szerzett pontot és így kiesett a csoportból, azért feltartott kézzel aligha lép majd pályára. Egyrészt ritkán érkezik ekkora klub a kazah városba, másrészt ha már úgy alakult, hogy nem a legerősebb összeállításukban lépnek pályára az angolok, akkor a győzelem sem tűnik elérhetetlennek.

 

>> Féláron előfizetek! <<
 

Asztanában (Nur-Szultan) egyébként pokolian hideg az idő, közel mínusz 20 fok a hőmérséklet, így a stadion tetőszerkezetét becsukják majd, ami szokatlan lehet az angol fiataloknak, főleg, hogy a pálya borítása műfű.

Largie Ramazani, Di’shon Bernard, D'Mani Bughail-Mellor - ha nem ismered őket, nem a te hibád, ők a United ificsapatát erősítik / Fotó: mancehstereveningnews.co.uk

Mire érdemes fogadni?

Jelenleg 3.70-3.80 körül lehet fogadásokat kötni az Astana sikerére, de ez a piacok nyitásakor még 8.50 környékén mozgott. Nem vitás, hogy a komoly érték már tovaszállt a hazai győzelem oddsából.

A másik oldalon ugyanez úgy néz ki, hogy 1.30-ról ugrottunk fel 2.40-re, majd visszaesett 1.90 környékére.

Az Asztana az Old Traffordon nagyon jól tartotta magát és csak minimális vereséget szenvedett, viszont az AZ Alkmaar elleni a két meccsen 11 gólt is kapott. Mintha motivációját vesztette volna a kazah csapat, így némileg a sötétben tapogatózunk a fogadásokat illetően.

Amennyiben az Asztana jó napot fog ki, legyőzheti a manchesteri ificsapatot, ha viszont 'csak tudjuk le a meccset' felfogásban lépnek pályára, akkor az angolok elvihetik a három pontot. Ha végeredményre szeretnénk fogadni, mindenképpen megvárnák  a manchesteriek kezdőcsapatot.

Ami viszont pre-match fogadásként is ülhet, az egy overes büntetőlapos fogadás. Az Asztana játékosaiban lehet majd egyfajta dac, hogy ne kapjanak ki egy ificsapattól, a fiatalok pedig esetleges hibáikat kompenzálják harciasságukkal.

A mérkőzést a litván Donatas Rumsas vezeti majd, aki az utolsó két nemzetközi tétmeccsén 10 lapot szórt ki.

{"headTitle":"Asztana - Manchester United ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-28 16:50","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Büntetőlapok száma 3,5 felett","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Asztana büntetőlapok száma 1.5 felett","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
[3171205] 2019-11-28 16:50:00 FC Astana - Manchester Unitedx;
megosztom