Bajnokok Ligája

Nem kaphat ki a Chelsea - ebből próbálunk meg profitálni

  • Tomihmv
megosztom

Sorsdöntő mérkőzés előtt a Chelsea, hiszen amennyiben kikap szerdán, úgy nagyon könnyen lehet, hogy búcsúzik a BL-től.

Pulisicéknak pontot, pontokat kell szerezniük Spanyolországban. - Fotó: twitter.com/chelseafc

A H-csoportot perpillanat három hétpontos csapat vezeti, az Ajax, a Chelsea és a Valencia. Utóbbi két együttes egymás ellen játszik szerdán Spanyolországban, avagy óriási téttel bír a felek csatája, főleg, hogy hét közben az utolsó előtti fordulóra kerül sor.

A hazaiak ezt a meccset viszont nem várják rózsás előjelekkel, hiszen a hétvégén 2-1-es vereséget szenvedtek a Betis otthonában. Ráadásul temérdek hiányzójuk van. Kondogbia, Piccini, Guedes és Diakhaby biztosan nem játszik, míg Coquelin, Csersiev, Sobrino és Garay játéka erősen kérdéses, ami azt jelenti, hogy akár öt-hat alapemberüket is nélkülözniük kell ezelőtt a sorsdöntő csata előtt.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

22bet

A Chelsea is vereséggel hangolt a BL-re, azonban a Manchester City otthonában jól játszottak, és egyébként is egy ilyen fiatal csapattól belefér a vereség az egyik gigász otthonába. A londoniak jó passzban vannak, hiányzójuk is mindössze kettő lesz biztosan - Loftus-Cheek és Rüdiger -, míg a két kérdőjeles - Barkley és Hudson-Odoi - vélhetően már tud játszani, igaz, aligha számol velük Lampard.

A felek a BL nyitókörében a Stamford Bridge-en találkoztak, ahol meglepetésre a Valencia nyert 1-0-ra, azonban akkor még a Chelsea gödörben volt (Barkley tizenegyest hibázott a hajrában), ráadásul a fiatalok nem igazán találták a helyüket. Mostanra azonban a fiatal titánok felvették a ritmust, pazarul futballoznak, amit az elmúlt hetek eredményei is alátámasztanak, ráadásul a BL-ben idegenben ment eddig is jobban a szekerük.

Mindezek tükrében -0,25-ös ázsiai hendikeppel (döntetlent esetén a tétünk felét visszakapjuk) megkockáztatjuk a Chelsea-t. Ezt nem csak a formák és a felek közti különbségek, hanem a hátralévő párosítások miatt is tesszük, hiszen a CFC mostani veresége esetén el is búcsúzhat a BL-től. Amihez mindössze annyi kellene, hogy az Ajax a hátralévő két meccsén legalább négy pontot szerezzen a Lille ellen idegenben és a Valencia ellen otthon, ami bőven benne van a pakliban.

{"headTitle":"Valencia - Chelsea","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-27 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Chelsea -0,25","odds":"1.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3170210] 2019-11-27 18:55:00 Valencia - Chelseax;
megosztom