Bajnokok Ligája

1.68-ért szinte kötelező ezt behúzni a Nerazzurri meccsén

megosztom

A Slaviának szerintünk ezúttal sok lesz a meccseit sorra nyerő Inter, de azért bebiztosítjuk tippünket.

Lukaku továbbra is pompás formában van, nem csodálkoznánk ha ismét betalálna. fotó: Inter Official

A Bajnokok Ligája 2019/20-as szezonjának F jelű négyese joggal érdemelte ki a halálcsoport címet és a három gigász közül két körrel a vége előtt sem tudni, hogy ki léphet majd tovább. Az Inter mondjuk eddig várakozáson alul teljesített a sorozatban, most viszont már nem hibázhat a Slavia vendégeként.

{"headTitle":"Slavia Praha-Inter","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-27 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Slavia","odds":"3.34","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.36","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Inter","odds":"2.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Conte csapata egy 3-0-s, Torino ellen aratott győzelemmel hangolt a meccsre és a Seria A-ban továbbra is ott vannak az utóbbi években befoghatatlan Juventus nyakán. A BL-csoportban összeszedett négy pont elég gyengécskének mondható, de azért találunk önbizalomra okot adó mutatókat is bőven.

Egyrészt a bajnokságban ellenállhatatlanul játszanak idegenben – eddig az összes túrájukon győzedelmeskedtek és minden alkalommal legalább kettőt vágtak. Ugyan legutóbb, a Dortmund otthonában megégtek és a 2-0-s félidőről elbukott meccs természetesen rendkívül fájó lehet, viszont nagyon tanulságos is. Az pedig már alapból komoly fegyvertény, hogy egy egy ilyen komoly ellenfelet egy félidőn át lemostak a pályáról.

Mondjuk nem könnyíti Conte dolgát, hogy továbbra is komoly sérüléshullám van a csapatnál. A középpálya kicsit gyengült Sensi és Gagliardini kiesésével, Barella is elhullott a Torino ellen összeszedett térdsérülés miatt, de Alexis Sánchez, Asamoah és Politano sem bevethető továbbra sem. Ettől függetlenül bitang erős kezdőt tehet pályára az olasz, aki valószínűleg ezúttal is a 3-5-2-es játékrendszert favorizálja majd.

[3170189] 2019-11-27 21:00:00 Slavia Prague - Interx

A Slaviát mindenki leírta a sorsolás után, ami nem véletlen, hiszen ellenfelei büdzséjének a töredékéből dolgozik a cseh együttes. Ettől függetlenül két meglepetés döntetlent már összehoztak a négy meccsen, sőt Milánóban percekre voltak a szenzációs győzelemtől is. Különösen védekezésben erősek, amit jól mutat, hogy a legnagyobb vereségük a Dortmund elleni 2-0 volt és, hogy az utóbbi öt tétmeccsen - a rendes játékidőben - egy gólt sem kaptak.

Azért sok minden változott a szeptemberi odavágó óta. Az Inter sokkal egységesebb, sikerült adaptálni Conte játékrendszerét, valamint már azzal a tudattal lépnek pályára, hogy nincs lehetőség a hibázásra. A bukik mindenesetre tanultak a korábbiakból és jó szorosra húzták az oddsokat, talán kicsit túl szorosra is, hiszen az Intert egy DNB-vel bebiztosítva is pazar szorzót kapunk.

{"headTitle":"Slavia Praha-Inter","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-27 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Inter +0 (ÁH)","odds":"1.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3170189] 2019-11-27 21:00:00 Slavia Prague - Interx;
megosztom