Bajnokok Ligája

Meglepő tippünk van a Pool BL-csatájára

  • varin

Nincs igazán tétje a Pool-Napoli meccsnek, ez pedig befolyásolhatja a játék képét is.

Reálisan nézve nincs különösebb tétje a Liverpool-Napoli mérkőzésnek, mert bár matematikailag még mindkét fél kieshet, erre a realitás azért nem túl nagy. De akkor mi lehet a jó tipp egy ilyen, egyébként pikáns 90 percen?

{"headTitle":"Liverpool-Napoli","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-27 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Liverpool","odds":"1.36","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"5.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Napoli","odds":"8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Ami a csoport állását illeti, ha a Salzburg nem nyer Belgiumban, minden számolgatás felesleges, a két nagyágyú jut tovább, ha viszont Szoboszlaiék idegenben is legyőzik az otthon 6-2-re legázolt Genket, akkor még lehet érdekes a kvartett. Ekkor ugyanis a Poolnak vernie kell a Napolit, hogy ne játsszon ki-ki meccset Ausztriában, míg a Napolinak egy angliai vereség esetén a Genket kell mindenképpen legyőznie otthon a további számolgatás elkerülése érdekében. Az viszont a 26-os, illetve 21-es szorzóból is látszódik, hogy a Pool vagy a Napoli kiesése igen nagy csodával érne fel.

Azt viszont nem lehet mondani, hogy totálisan érdektelen lenne ez a meccs, hiszen Nápolyban már tényleg Carlo Ancelotti állása a tét, márpedig a zsinórban hetedik nyeretlenül megvívott mérkőzés igen csúnyán mutatna a CV-ben.

Az angoloknál persze minden csodálatos, a győzelmek futószalagon jönnek, nincs az a helyzet, ahonnan a Liverpool ne tudna nyerni, ráadásul hétvégén egy habkönnyű hazai meccs következik a Brighton ellen.

Nagy kérdés, hogy melyik tényező lesz majd a fontosabb, az, hogy alapvetően egy igen éles párharcról van szó a tavalyi BL-szezon okán, ráadásul a Liverpool egyetlen szezonbeli vereségét is a nápolyi csapat okozta, vagy pedig az, hogy igazán nagy jelentősége nincs ennek a meccsnek.

A két csapat olaszországi találkozója sem volt igazán kemény, a spanyol Carlos Del Cerro pedig nem az a nagy kártyázós idén a BL-ben, így elméletileg nem várhatunk nagy vagdalkozást. A Liverpool győzelmében nincs igazán érték, a vendégekben nem bízunk, így maradunk a lapoknál.

{"headTitle":"Liverpool-Napoli","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-27 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"4 lap alatt","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3170169] 2019-11-27 21:00:00 Liverpool - SSC Napolix;