Bajnokok Ligája

Véletlen, hogy esik Gulácsiék oddsa? Aligha...

  • gb1

A Lipcse újult erőre kapva gázol át ellenfelein és a Benfica lehet a következő áldozat.

A G-csoport az egyik legkiegyensúlyozottabb az erőviszonyok tekintetében és továbbra is mind a négy együttes számára él a továbbjutás reménye. A Lipcse van a legkedvezőbb helyzetben, amely 3/4 győzelemmel és 9 ponttal áll az élen, egy újabb sikerrel pedig bebiztosíthatja helyét az egyenes kieséses szakaszban. Az oddsmesterek szerint ez a realitás, de szorzójuk enyhe ereszkedése azt sejteti, hogy a fogadók is a németek pártján vannak.

{"headTitle":"RB Leipzig-Benfica","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-26 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lipcse","odds":"1.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Benfica","odds":"7.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Komoly szériában van tehát a Gulácsi Pétert foglalkoztató Lipcse. A csapat válogatott támadójának, Timo Wernernek a vezérletével csak úgy halmozza a gólokat - a csatár 8-at jegyez az utóbbi 4 meccsen, míg a csapat 22-őt. Timo amúgy a legfiatalabb játékos lett, aki elérte a 200 Bundesliga-meccset, de ami még elképesztőbb, hogy 

a csapat 11-ese idén átlagban 61 percenként lő gólt vagy ad egy asszisztot!

Az utóbbi hetekben három különböző sorozatban öt győzelmet jegyeztek, a BL-ben november elején Szentpétervárról hozták el az értékes három pontot. Szerdán egy pont is elég lenne nekik a biztos továbbjutáshoz, de ha a Lyon nem tud nyerni a Zenit vendégeként, a Lipcse pedig diadalmaskodik, akkor a fix csoportelsőség is meglehet.

A felállásokat tekintve a Bikáknál nagy változtatás nincs kilátásban a hétvégi, Köln elleni diadalhoz képest. Válogatott bekkünk, Willi Orban továbbra sem bevethető, ahogyan Mukiele és Konaté is kényszerpihenőn van, Tyler Adams és Hannes Wolf játéka pedig kérdéses. Nagelsmann az utóbbi meccseken a 4-2-2-2-es felállást favorizálta és most is ezt várjuk tőle. A vendégeknél Conti, Rafa és Seferovic nem léphet pályára.

[3170197] 2019-11-27 21:00:00 RB Leipzig - Benficax

A Benfica élre állt a Liga Nosban, ahol 10/11 bajnokit megnyert a csapat és jelenleg két egységgel előzi a nagy rivális Portót. A Portugál Kupában is sikerült a legjobb 16 közé jutni az alsóbb osztályú Vizela ellen, de a BL-ben nem muzsikálnak valami jól. A kvartettet nyitó meccsen otthon kaptak ki Lipcsétől és azóta is csak egy győzelem jött össze, így három egységgel a csoport végén állnak.

Német ellenfelekkel szemben amúgy történelmileg sem megy a csapatnak, hiszen 25 tétmeccsből 17-et elveszített és csak 2 alkalommal hagyta el a pályát győztesen. Nagyon kinéz a 18-adik zakó, hiszen a Lipcse az utóbbi 2 hazai meccsét 12-1-es gólaránnyal hozta le, így nem is variáljuk túl tippünket.

{"headTitle":"RB Leipzig-Benfica","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-26 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lipcse nyer + 1.5 gól felett","odds":"1.63","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3170197] 2019-11-27 21:00:00 RB Leipzig - Benficax;