Bajnokok Ligája

1,90-ért tippelünk a Barca-Dortmundra

megosztom

A játéknap rangadóját rendezik a Nou Campban, ahol a Barcelona a Borussia Dortmundot fogadja.

A Barcelona és a Dortmund ugyan jelenleg a csoportelsőségért harcol, azonban egy szerdai vereséggel mindkét csapat izzasztó helyzetbe kerülhet a továbbjutást illetően. A csoport másik mérkőzésén az Inter a Slavia Praha otthonába vizitál és ha az olaszok megszerzik a három pontot, úgy az utolsó forduló előtt beszállnak a "buliba".

303449

Formák

A csapatok formáját illetően egyik oldalon sem túl rózsás a helyzet. Ugyan a Barcelona nyeregeti a meccseit, de egyáltalán nem meggyőző teljesítménnyel teszi mindezt. Ernesto Valverde folyamatosan a kritikák célkeresztjében dolgozik, leginkább Griezmann miatt, akit egyelőre nem tud úgy beépíteni a csapatba, ahogy azt a szurkolók elvárnák. A keret több játékosa is csalódott a kevés játéklehetőség miatt, így pedig közel sem ideális az öltözői hangulat a katalán sztárcsapatnál.

A Dortmund háza táján talán még rosszabb a helyzet. Lucien Favre alatt még kollégájának is jobban inog a kispad, a Bayentől kapott négyes majd a Paderborn elleni félidei 0-3 után vékony jégen táncol a svájci mester. A hétvégi bajnoki a csapatkapitány Reus ugyan kiállt az edző mellett és a játékosok felelősségét firtatta a kaotikus szereplésben.

Messi a dortmundi mecsen még csak 30 percet játszott, most 90-et fog / web.de

Csapathírek

Bizony mindkét oldalon akadnak komoly nevek, akik kihagyják a meccset. A Barcelonánál kis túlzással az egész védelem hiányzik majd, Piqué eltiltás, Semedo és Alba sérülés miatt maradt ki a meccskeretből. Így a védelem tengelyében a két francia, Lenglet és Umtiti játszik majd, utóbbinak ez lesz az első BL-meccse a mostani szezonban.

A vendégeknél Paco Alcacer, Marcel Schmelzer, Thomas Delaney bajlódik sérüléssel, de az ő hiányukhoz már hozzászokhattak a BvB-nél.

[3170180] 2019-11-27 21:00:00 Barcelona - Borussia Dortmundx

Mire érdemes fogadni?

A Barcelona számára egy győzelem a biztos továbbjutást jelentené ezen a meccsen. A Nou Campban nagyon jól is megy a csapatnak, egy kivétellel az összes hazai találkozójukat megnyerték Messiék. Az a kivétel azonban éppen a legutóbbi BL-meccs volt a Slavia ellen (0-0).

A barcelonai védelem ezen az estén elég sebezhető lesz, hiszen ritkán látott összeállításban lesz majd a pályán. Umtiti meccshiánya és Firpo rutintalansága hordoz magában rizikót, különösen egy olyan kiváló támadójátékot játszó csapat ellen, mint a BvB.

A fentiek miatt komoly esélyt látunk rá, hogy a Dortmund bevegye a Barcelona kapuját. A németeknek nagyon nincs is más esélyük, hiszen nem kalkulálhatnak úgy, hogy a védelmük mostani formájával lenullázzák Messiéket.

Az odavágón 0-0-t játszottak a csapatok, a mérkőzés mégsem volt unalmas. Ezúttal is hasonló intenzitású adok-kapokra számítunk, ám ezúttal a góloknak is jönniük kell. Az egyik oldalon egy random, a másikon egy sebezhető védelem áll majd szemben a remek csatársorokkal.

 

Te mire fogadnál a nap rangadóján?

 

 

 

 

{"headTitle":"Barcelona - Dortmund ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-27 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt és 2,5 gól fölé*","odds":"1.89","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","bookmaker":"7"}]}

 

[3170180] 2019-11-27 21:00:00 Barcelona - Borussia Dortmundx;

 

megosztom