EXTRA

3/3-ra állunk az elszúrt NB I-es oddsokkal - itt a negyedik tipp

  • varin
Címkék:
megosztom

A ZTE a Lokit fogadja, és ugyan a forma mindkét oldalon pocsék, a mutatott játék alapján elég egyértelmű a favorit.

Az előző fordulóval ellentétben most hétvégén esélyünk sem volt az izgulásra az elrontott szorzójú NB I-es tippünknél, a Kisvárda nemhogy a +0.75-öt szállította a Debrecen ellen, de meg is nyerték a találkozót. A következő körben ismét találtunk egy igencsak ajándékszagú line-t, amelyet ezúttal      -nek köszönhetünk.

{"headTitle":"Zalaegerszeg-Debrecen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-30 15:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Zalaegerszeg","odds":"2.56","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.54","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Debrecen","odds":"2.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Nehéz jelenleg bármi biztatót mondani a Loki játékára, a hajdúsági csapat sorban szenvedi el a vereségeket, mindezt teszik ráadásul minősíthetetlen játékkal. Herczeg András csapata az utolsó kilenc meccséből hetet elbukott, a két győzelmük is hazai pályáról származik, vagyis idén mindössze egyetlen sikerük van idegenben.

"Keressük az okot a rosszabb teljesítményünknek, és azon vagyunk, hogy újra rátaláljunk a sikerhez vezető útra. Nem kérdés, rossz passzban vagyunk, ami az egész csapatról elmondható. Érződik rajtunk az önbizalomhiány is, ez megmutatkozik a játékunkban és a testbeszédünkben is. Ezen nem is kell csodálkozni, hiszen nincs sikerélményünk, amiből táplálkozhatnánk. Keressük az okokat, és a megoldást, közösen is szoktunk beszélgetni, illetve mindenki magában is próbálja helyre tenni a dolgokat" - hangzanak Haris Attila igen őszinte szavai a dvsc.hu-n.

Fotó: dvsc.hu

A Loki hétvégén ahhoz a Zetéhez látogat, amely igen hosszú, hatmeccses nyeretlenségi szériában van. Ugyan a négy pont igen rosszul fest, de valójában azért ennyire nem rossz a helyzet. A Kisvárda ellen kettős emberhátrányban szereztek pontot, a Honvéd parádés formában van, Újpesten nem rossz az egy pont, ahogyan otthon a Vidi ellen sem. A Kövesdet verniük kellett volna hazai pályán, míg a Fradi ellen szintén megérdemeltek volna egy pontot.

Mindezek ellenében az, hogy egál szorzókat kapunk a találkozóra, igen jól cseng, hiszen bőven akad érték a kék-fehérek sikerében. Ha pontszámban nem is, de játékban egyértelműen sokkal jobb Dobos Barna csapata a Lokinál, ráadásul a hajdúsági gárdának ritkán fekszenek az ilyen nyugati kirándulások.

Mindezek fényében úgy vélem, ez ismét egy elszúrt odds, amely pushnál rosszabb aligha lehet.

{"headTitle":"Zalaegerszeg-Debrecen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-30 15:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Zalaegerszeg +0","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
megosztom