Sportfogadás

Trónfosztás Logibeten, "pénzcsináló" az élen!

Partneroldalunk legfrissebb ranglistáján immáron MoneyMaker az első.

Kedden délben szokás szerint megtörtént a frissítés a Logibeten, vagyis a tippmesterek előző heti teljesítményük után besorolást kaptak partneroldalunkon. Ez a kedd pedig komoly változást hozott a ranglistán, hiszen a hónapok óta vezető varint letaszította a trónról a szenzációs évet futó MoneyMaker-Cesc18

A Logibet top 3 tippmestere.

"Pénzcsinálóról" nemrégiben írtunk, amikor is a rutinos tippmester mérföldkőhöz érkezett a Logibeten és feladta az 1500. tippjét. Követőinek akkor sem kellett csalódniuk, hiszen MoneyMakernek nyertes tippel sikerült megünnepelnie ezt a csodás számot. 

Noha azóta csendesebb időszakot élt meg partneroldalunk immáron vezető tippmestere, azért így is 11%-os ROI-t tud felmutatni novemberben. Ami pedig az elmúlt egy évét illeti, közel 10%-os ROI-t és bő 200 egység profitot jegyez, mindezt 2.33-as átlag szorzó mellett. 

"Izgatottan vártam a mai frissítést, hiszen benne volt a pakliban a helycsere. Igaz, kellett ehhez varin kolléga gyengébb időszaka, de ettől függetlenül nagyon örülök, hogy a stabilitás és a kiegyensúlyozott profittermelés meghozta a gyümölcsét." 

Bízok benne, hogy hasonlóan jól sikerül majd az évet lezárni decemberben, aminek a fő eseménye természetesen a darts-vb lesz, melyre gőzerővel készülök.

- idéztük MoneyMakert, aki hozzátette, hogy a vb alatt a discordon is nagy pörgés várható, mind az élő tippjeinél, mind pedig a darts csatornán. 
 

>>>Szeretnél feliratkozni MoneyMaker tippjeire? Ide kattintva megteheted!<<<

 

A Logibeten egyébként jelenleg négy master tippmester található, MoneyMaker és varin mellett még Karlsson fér fel a dobogóra, míg az előfizetők kedvence, Griezmann a negyedik helyet foglalja el. 

Ne felejtsétek el, hogy partneroldalunk pénteken a Black Friday keretén belül akcióval készül!