Bajnokok Ligája

Könnyedén bajba kerülhet az Atlético Madrid

  • varin

Nem a legjobbkor jön az Atlético számára az a meccs, amit nem illene elveszíteniük.

Kőkemény matekóra kezdődhet majd kedden este Madridban, hiszen az Atlético könnyedén gondba kerülhet a Bajnokok Ligája D-csoportjában. Diego Costáék Torinóba látogatnak, ahol a másik meccs alakulásától függően bizony lehetnek kellemetlen perceik.

{"headTitle":"Juventus-Atlético Madrid","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-26 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus","odds":"2.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Atlético Madrid","odds":"4.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Négy forduló után ugyanis csak az biztos, hogy a Juventus továbbjutó, minden más kérdés még eldöntésre vár. Mivel az Atlético négy egységgel előzi meg a Leverkusen-Lokomotiv duót, az biztos, hogy a spanyolok a napot követően csak akkor dőlhetnek hátra, ha verik idegeben Sarriékat, erre viszont azért nincsen túlságosan nagy sansz.

Ez a mostani Atléti viszont nem az a csapat, amely képes lehet nyerni a Juventus vendégeként. Utolsó öt meccsükből csak egyet nyertek, idegenben ráadásul idén kilenc meccsből hatszor is elhasaltak. A BL-ben legutóbb Németországban kaptak ki, míg a La Ligában Granadában hagytak két pontot, így nem csak Európában, de a bajnokságban is akadozik a madridi gépezet. Hétvégén ráadásul érkezik a Barcelona, ahol nem illene kikapni.

Torinóban viszont minden szép, minden jó. A továbbjutás már fix, a csoportelsőséget is nehéz lenne elbukni, a bajnokságban pedig Cristiano Ronaldo nélkül is sikerült nyerni a tavalyi mumus Atalanta otthonában. Az Öreg Hölgyre hétvégén ráadásul könnyű bajnoki vár, így koncentrálhatnak a keddi mérkőzésre.

303465

A csapatok összetételében sok meglepetést nem találhatunk, a hazaiaknál nagyjából a megszokott nevek a maródiak, így Sarrinak csupán amiatt főhet a feje, hogy melyik kiváló formában lévő argentinját ültesse a padra CR7 miatt. Madridban is lesznek visszatérők, Thomas és Saúl ismételten játszhat, José Giménez és Savic viszont sérültek, ami nem jó előjel egy ilyen remekül működő támadósor ellen.

Fogadási szempontból igen kacifántos mérkőzés. Alapvetően az Atléticónak szinte mindegy, nulla vagy egy ponttal távozik Torinóból, nekik a győzelem jelentene csak megnyugvást, míg az olaszok esetében a csoportelsőség kérdése a vereség elkerülése lehet. Overt viszont nem merünk tenni egy ilyen 90 percre, így maradunk a korábban is látott reminél, ami egyik csapatnak sem igazán jó, de azért nem is tragikus...

{"headTitle":"Juventus-Atlético Madrid","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-26 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3170152] 2019-11-26 21:00:00 Juventus - Atlético Madridx;