TipPics

Íme az év egyik legjobb ütemű cashoutja, amely 184 ezer forintot ért

megosztom

Negan nevű olvasónk nem először és valószínűleg nem is utoljára hallat magáról - ezúttal egy 11-es kötéssel robbantott.

Továbbra sem érdemes kihagyni a Hathárom TipPics szekciójának lapozgatását, ahová napról napra érkeznek be a parádés fogadások. Kisebb kihagyás után visszatért egy ismerős, régi, ismerős arc is, ahogy új nevek is egyre többször tűnnek fel - szerkesztőségünk legnagyobb örömére.

Pár hete számoltunk be róla, hogy 'Negan' nevű userünk 10-es kötéssel kaszált aprópénzből hatszámjegyűt és ezt a bravúrt nem sokkal később újra megismételte. Ezúttal ráadásul még egy lapáttal tett rá és 11-es kombit gyűrt össze, amelynek összes tételén azt várta, hogy mindkét csapat szerez majd gólt.

A meccsek zöldültek is szép sorban és a végére maradt a nagy esőzések közt megrendezett Seria A-összecsapás, a Torino-Inter. A Juvéra továbbra is szorosan ragadó milánói gárda már a félidőben kettő nullra vezetett Lautaro Martinez és Stefan de Vrij góljaival, a végeredményt pedig a továbbra is remek formában focizó, immár 10 találatot számláló Lukaku állította be. Az Olimpiai Stadionban zajló összecsapás végét Negan azonban nem várta meg és ahogyan ő fogalmazott:

Mivel a Torino a végén nem szerzett gólt, életem legjobb cashoutját produkáltam. 545€ tiszta profit.

Ismét emeljük kalapunkat, amit tegnap mondjuk félig megettünk a Hoffenheim-Mainz miatt.

Kattints a képre és nézz szét a nyertes szelvények között.

A nyereményekhez  ezúton is gratulálunk és várjuk a további nyertes szelvényeket, legyen az friss, vagy akár régebbi!

 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

 

megosztom