Serie A

Egy kiváló tanulság és egy bombaerős tipp - két meccs is lesz ma!

  • varin

Leccében és Ferrarában is izgalmas 90 percnek lehetünk ma szemtanúi. Akad egy igen izmos tippünk is!

A várakozásokkal ellentétben nem egy, hanem két meccsre kerül sor hétfőn a Serie A-ban, hiszen a SPAL-Genoa találkozó mellett a Lecce-Cagliari mérkőzést is a hét első napján rendezik. Míg utóbbi meccs egy kőkemény küzdelem lesz, addig előbbi remekül szemlélteti a profi sportfogadás egyik alaptézisét.

Lecce-Cagliari

Akik ugyanis velem tartottak már két héttel ezelőtt, egy igencsak value szorzót kaphattak el, akkor a Cagliari +0-s győzelmére 1.75-ös oddson fogadtunk. Ám vasárnap este Leccében Mariani spori hiába dobálta a labdát, az csak nem akart felpattanni sehol sem, így a heves esőzés győzött, a találkozót hétfő délutánra halasztották.

Fotó: uslecce.it

A helyzet rendkívül egyszerű és nem is érdemel különösebb körüljárást, viszont remek tanulságul szolgálhat a fogadóknak.

Ha egy oddsban 1.75-ön volt érték, akkor közel sem biztos, hogy 1.60 környékén is megvan még. Ha pedig elveszett a value, akkor nem szabad rá fogadni. Ilyen egyszerű a sportfogadás, semmi másról nem szól.

Egyébiránt hétfőn sem lesz kegyes az időjárás Simeonéékkal, várhatóan zuhé lesz délután is, így nem árt megfontolni egy underes fogadást a meccsre, hiába a két csapat relatíve gólgazdag játéka.

SPAL-Genoa

Legalább olyan izgalmas és feszült 90 perc vár ránk Ferrarában, ahová a Genoa látogat. A tét nem kicsi, a győztes fél elmászik a kiesőhelyről, a vesztes marad ott. A forma persze mindkét oldalon nevezhető tragikusnak, a vendégek az utolsó tíz meccsükön öt pontot szereztek, míg a SPAL kilenc meccsen szintén csak ötöt.

Nincs is irigylésre méltó helyzetben egyik csapat sem, Leonardo Semplicinek például a 3-5-2-es felállásból egy védekező középpályást, és ami még fájóbb, két védőt, Cioneket és Tomovicot is nélkülöznie kell. Persze a SPAL-nak eddig nem a védelmével volt gondja, a 12 meccsen látott 7-18-as gólarány eléggé egyértelműen jelzi, hol kell javulnia a ferrarai gárdának.

Csatlakozz a Discordhoz és beszéljük ki együtt a meccseket!

Irigykedni viszont Thiago Mottára sem lehet. Az iparváros csapata ugyanis súlyos veszteséget szenvedett el, az 5 góllal és 3 gólpasszal házi gólkirály Christian Kouamé megmutatta, miért gyűlölik az edzők a válogatott szünetet, súlyos térdsérülése ugyanis könnyen lehet, hogy egész szezonra partvonalon kívülre küldte. Különösebb opció nélkül így vélhetően Pandev és Pinamonti mellett a német Sinan Gümüs kezdhet majd, aki mindössze 87 percet játszott idén.

Azt talán mondani sem kell, mennyire sokat jelenten a győzelem mindkét csapatnak, de gólgálát vagy látványos futballt ne várjuk, keménységet annál inkább. Nem csak a két csapat mind a négy élvonalbeli találkozója végződött underrel, de lapokból sem volt hiány - 3+3, 3+5, 4+4, 4+3.

Giacomelli sporttárs ráadásul kiváló alap a kártyákhoz, van is már tapasztalata ezzel a párosítással, és ha megint ledirigál egy 4+4-et, ahogyan tette tavaly januárban, nagyon elégedettek leszünk vele.

{"headTitle":"SPAL-Genoa","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-25 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"6 lap felett","odds":"2.09","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
2019-11-25;55