Premier League

Bajnok a Liverpool - hivatalos!

  • varin
megosztom

Legalábbis az egyik neves külföldi buki elkezdte kifizetni a nyereményeket a Vörösök elsőségére.

Nem történt különösebb meglepetés a Premier League 13. fordulójában, a Liverpool nyögvenyelős győzelmet aratott a Palace otthonában, míg a City hozta a kötelezőt a Chelsea elleni rangadón. A difi tehát továbbra is kilenc pont a csapatok között, Jürgen Klopp csapata pedig egyre kevésbé látszik megfoghatónak. Olyannyira, hogy egy angol iroda, a Betway szerint már nincs is létjogosultsága a következő 25 játéknapnak.

Fotó: Liverpool Twitter

Mivel Manéék idén úgy döntöttek, hogy nem szeretnének kikapni egyszer sem, a buki válaszul azzal kedveskedett a fogadóknak, hogy kifizetett minden, a Liverpool bajnoki címére érkezett tétet és nyereményt. A buki szóvivője, Alan Alger ezzel magyarázta a marketinghúzást:

"3.25-ös szorzón indult a szezon előtt a Liverpool, de az első pillanattól kezdve megállíthatatlannak tűntek. Egyszerűen nem látjuk, hogyan veszítenek majd elegendő pontot ahhoz, hogy ne náluk landoljon az arany. Tudjuk, hogy rizikós egy ilyen döntés, de igazi bajnokcsapatként játszik ez a Liverpool és mi hisszük, hogy bajnokok lesznek" - mondta Alger.

Bár tény, hogy a bajnokságban még akár 75 pontot is lehet szerezni, a Pool dominanciája valóban igencsak egyedülálló. A Betway húzása persze nem egyedi, éppen a múlt héten írtuk meg, hogy az NFL alapszakaszának MVP-je a szezon felénél az egyik buki szerint már Lamar Jackson, de az elmúlt évekből több hasonló marketingfogásra is emlékezhetünk, amelyek vagy jól sültek el (Celtic bajnoki cím) vagy hatalmas buktát okoztak az irodának (Hillary Clinton elnöki pozíciója). Meglátjuk, ezúttal bejön-e a lépés...

{"headTitle":"Melyik csapat nyeri az angol bajnoki címet?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-30 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Liverpool","odds":"1.42","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Manchester City","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Leicester City","odds":"26","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
297674
megosztom