Premier League

Duplázós tippünk van a hatpontos meccsre

  • Tomihmv

A Premier League 13. fordulójának zárómérkőzésén az Aston Villa a Newcastle együttesét fogadja hétfőn este.

A Newcastle jó formában utazik Birminghambe. - Fotó: twitter.com/nufc

Hatpontos meccsel zárul az angol élvonalbeli bajnokság tizenharmadik köre, hiszen az Aston Villa a Newcastle együttesét fogadja. A felek vélhetően a szezon végéig harcban lesznek a kiesés elkerüléséért, mindössze négy pont van közöttük, avagy egy roppant fontos meccs következik a csapatok számára.

A birminghamieknek nagyon jól jött a válogatott mérkőzések okozta kéthetes szünet, hiszen az utolsó három bajnokijukat elbukták. Igaz, nem volt könnyű a sorsolásuk, de ha figyelembe vesszük azt, hogy például a Liverpool ellen a 86. percben még vezettek, de végül mégis pont nélkül maradtak, akkor kijelenthető, hogy többet is kihozhattak volna az elmúlt 270 percből.

A gyenge szereplés egyébiránt a rengeteg sérültnek köszönhető, hétfőn akár heten is kimaradhatnak a hazaiaknál. Jota, Davis és Steer biztosan nem lép pályára, de Targett, Engels, Grealish és Heaton is kérdéses, bár az angol szaklapok szerint ők végül ott lesznek a Villa Park gyepén a kezdősípszókor.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

Ami a vendégeket illeti, a Newcastle-nek egyértelműen rosszul jött a kényszerleállás, hiszen az utolsó öt bajnokijából mindössze csak egyet veszített el, sőt zsinórban kétszer nyert, a West Ham vendégeként, majd a Bournemouth ellen hazai porondon.

Ugyanakkor Steve Bruce mesternek is van jó pár hiányzója, hiszen Longstaff eltiltás, míg Lascelles, Lejuene, Ritchie és Schar sérülés miatt nem lép pályára. Viszont ezen ötösből mindössze Lascelles szerepelt az elmúlt hetekben, szóval az eredmények az előbb említett négy játékos hiányában is jöttek a Szarkák számára.

A bukmékerek az utóbbi hetek eredményeire fittyet hányva az Aston Villa-t hozták ki esélyesebbnek, így érdemes lehet kontrázni a birminghamieket. Azonban a kéthetes szünet miatt ezt nem tennénk, kimenetel és gólok helyett mi inkább büntetőlapokra fogadnánk.

Egyrészt egy ilyen borzasztóan fontos meccsen egyik felet sem kell félteni, ha oda kell lépnie a másiknak, hogy megakadályozzon egy akciót, másrészt a játékvezető az a Lee Mason lesz, aki az idei PL-meccsein nem maradt adós a lapokkal, 4,4-et átlagol meccsenként, így pont illik a bukmékerek által felállított 3,5-ös egál line-hoz. Harmadrészt ez a határ nem tűnik magasnak egy ilyen ütközethez, hiszen négy lap - mondjuk 2-2 csapatonként - szinte mindegyik meccsben benne van.

Mindezeket követően mi egy kis apróval megnézzük az over 3,5 büntetőlapot - a sárga egy, a piros kettő pontot ér, egy játékos maximum három pontot szerezhet.

{"headTitle":"Aston Villa - Newcastle","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-25 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Büntetőlapok száma 3,5 felett","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3055859] 2019-11-25 21:00:00 Aston Villa - Newcastle Unitedx;