Bundesliga

Zsinórban öt győzelem után nehéz lenne másra fogadni

  • gb1

A liga legjobb formájában lévő együttese, a Hoffenheim az edzőváltáson átesett Mainzot látja vendégül a fordulózárón.

Pavel Kaderábek az eddigi összes bajnokin játszott, 2 gólnál és 2 gólpassznál jár.Fotó: Archív

A Bundesliga 12. fordulóját a Hoffenheim-Mainz összecsapás zárja, amelyen a bukmékerek elég jóindulatúan állapították meg a szorzókat. A sinsheimi brigád ugyanis történelme során még soha nem nyert zsinórban hat tétmeccset és immár a hetedik sikerre készül, ám ennek ellenére a gyengélkedő Mainz ellen is 1.60 körüli oddsot kapott a hazai győzelem.

{"headTitle":"Hoffenheim-Mainz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-24 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hoffenheim","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Mainz","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Kramaricék remek szériája még október elején indult, nem máshol, mint az Allianz Arenában, ahol hatalmas meglepetésre 2-1-re verték a rekordbajnok Bayern Münchent. Ez a siker komoly löketet adott és azóta minden meccsükön győztesen hagyták el a gyepet. Otthon azért nem tökéletes a mérleg, de az utóbbi két összecsapásukat 5-0-s összesítéssel hozták le a Schalkét, majd a Paderbornt verve.

Alfred Schreuder fiai így már csak öt pont lemaradásban vannak az éllovas Gladbach mögött.

 

 

 

 

Hoffenheim#ger-hoffenheim#5

A mesternek azért akadnak gondjai a keretet illetően, ugyanis a világbajnoki ezüstérmes támadó, Kramaric és támadótársa, Bebou is kisebb sérüléssel küzd, bár mindketten a visszatérés határán vannak. Nem beszélve arról, hogy a helyükre bekerült örmény csatár, Sargis Adamyan remekül tartotta a frontot, a jereváni születésű játékos 7 meccsen 3 alkalommal talált be. Belfodil, Zuber és Nordveit sem bevethető, de ez nem újdonság, tehát várhatóan a győzelmeket eddig halmozó 11 lép majd pályára.

A Mainznál Bell, Mateta és Dong-Won Ji sérültek, de ami a magyar szurkolóknak a legfontosabb, hogy úgy tűnik, Szalai Ádám ezúttal is a kezdőcsapatban kap majd helyet.

[3081470] 2019-11-24 18:00:00 Hoffenheim - Mainz 05x

Szalaiéknál komoly változások történtek, ugyanis elfogyott a türelem Sandro Schwarz vezetőedzővel kapcsolatban és lapátra tették a szakembert. A Rajna-partiak legutóbb hazai pályán 3-2-re kikaptak az újonc Union Berlintől – a fővárosiak azóta az éllovas Gladbachot is verték –, majd másnap a vezetőség a változtatás mellett döntött.

A 41 éves tréner (volt) együttese az azt megelőző fordulóban történelmi pofonba futott - 8-0-ra kikapott a Gulácsi Péterrel a kapujában felálló RB Leipzig vendégeként, és eddigi 11 mérkőzésén mindössze kilenc pontot szerzett. Ha ez nem lenne elég, a Mainz rendelkezik a liga legrosszabb védelmével – eddig összes 30-at szedtek be, ami majdnem hármas átlag meccsenként.

Szalaiékat tehát immár a Köln egykori szakvezetője, Achim Beierlorzer irányítja és talán éppen ezért nem vágták meg jobban az oddsokat a bukik, mert a váltás után gyakran felszabadulnak a csapatok. Elnézve a Mainzot azért nehéz lenne csodákat várni, hiszen a rengeteg bekapott gól mellett az utóbbi 3/6 bajnokin nem tudtak betalálni, tehát szerintünk nem kérdés, hogy a hazaiban rejlik az érték, amit azonban hendi helyett 1 gól overrel párosítunk.

{"headTitle":"Hoffenheim-Mainz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-24 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő - Hoffenheim nyer + 1 gól felett","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3081470] 2019-11-24 18:00:00 Hoffenheim - Mainz 05x;