Sportfogadás

Velük nyernénk vasárnap - 5+1 tipp!

  • LuckyLuck

Íme hat olyan játékos speciális line, ahol nem értünk egyet a fogadóirodákkal.

Emlékezetes mozdulat Julio Jones-tól a Tampa ellen. - Fotó: NFL

1. Julio Jones vs. TB

Az Atlanta az elmúlt két játékhéten a tudásához megfelelően kezdett el játszani és mind a New Orleans, mind pedig a Carolina orra alá borsot tudott törni. A két csoportrangadó behúzása után jöhet a harmadik, igaz, a Tampa ellen már favorit a Falcons. Levegőben csúnya nagy mészárlást rendezhet Matt Ryan, hiszen a liga egyik, hanem a leggyengébb passz elleni védelmével néz majd farkasszemet. Julio Jones-ra egyáltalán nincs embere a Bucs-nak, az atlantai sztárelkapó egyébként karrierje alatt 1695 yardot szerzett már a TB ellen, ami 121 yardos meccsenkénti átlagnak felel meg. Most is kisebb csoda lenne, ha 100 yard alatt tudnák tartani...

2. D.J. Moore vs. NO

A múlt héten bejött és most is overt húzok a Carolina legjobb elkapójára. Moore nagy formában játszik és Kyle Allen tömi is labdákkal. Az elmúlt hat fordulóban összesen 63 passz ment a másodéves elkapó irányába, ami liga szinten az egyik legtöbb ebben a periódusban. Noha a Saints passz elleni védekezése nem rossz, de azért Marshon Lattimore hiányát megérzi a secondary. 

3. Ryan Griffin vs. OAK

A New York Jets 7. szezonját taposó tight endje múlt héten a Washington ellen pályafutása első 100+ yardos meccsét jegyezte. Az talán túlzás, hogy érett már, de az utóbbi időben több jó teljesítményt is láthattunk Griffintől. A bukikat viszont ez nem nagyon hatja meg és Griffin idei átlagára húzták meg a line-t. Szerintem ez hibás döntés a részükről, hiszen az Oakland TE védekezése finoman szólva sem masszív, tehát újabb jó meccs elé néz a rutinos összekötő. 
 


4. Josh Jacobs vs. NYJ

Az Oakland futója piszok jó újonc évet fut, de ezen a meccsen pokolian nehéz dolga lesz. A Jets védelme ellen a legnehezebb a földön haladni, cipelésenként átlagban mindössze 3 yardot engednek. Ez a legmasszívabb a ligában és ennek megfelelően a New York-i gárda az egyedüli, amely átlagban meccsenként 80 yard alatt tudja tartani az ellenfél futóit. Ezúttal tehát nem szavazok bizalmat Jacobs-nak és az underre teszem a voksom.

5. D.K. Metcalf vs. PHI

Az Eagles védelme futás ellen elit, így Russell Wilsonnak a passztudományát kell bemutatnia. Főként Metcalfot keresheti, hiszen a szélső elkapók ellen nagyon szenved a Philadelphia, az újonc játékos pedig a legtöbbször szélen tűnik fel. Wilson másik célpontjára, Tyler Lockettre viszont elég kemény meccs vár, hiszen a slot elkapók ellen jó a PHI. Marad tehát Metcalf, aki gyors, fizikális és nagy formában játszik. Az Eagles cornerei felköthetik a gatyójukat.

+1. Derrick Henry vs. JAX

A Tennessee szörnyetege a KC védelmét 188 yarddal és 2 TD-vel terhelte, amivel nagyban hozzájárult a Titans győzelméhez. Kellett már egy ilyen meccs Henrynek, mert a 4. játékhét óta nem volt 100+ yardos meccse, igaz, sokszor csak 13-16-szor futhatott. A JAX ellen ismét főszereplő lehet, miután a Jaguárok pokolian szenvednek a futások megállításában. Múlt héten a Colts 264 (!) yardot tett meg ellenük a földön, míg előtte a Houston 216-ot. Nem látom, hogy Henryt hogyan tudnák kevés yardon tartani. 

{"headTitle":"NFL, 12. játékhét","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-24 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Julio Jones (ATL) fogadó yardjai 95.5 felett","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"D.J. Moore (CAR) elkapásainak száma 5.5 felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Ryan Griffin (NYJ) fogadó yardjai 28.5 felett","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Josh Jacobs (OAK) futott yardjai 75.5 alatt","odds":"1.79","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"D.K. Metcalf (SEA) fogadó yardjai 55.5 felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Derrick Henry (TEN) futott yardjai 81.5 felett","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

I. rész: 6-0       VI. rész: 2-4

II. rész: 2-3-1       VII. rész: 1-4

III. rész: 2-4       VIII. rész: 5-1

IV. rész: 3-3      IX. rész: 2-4

V. rész: 4-2     X. rész: 4-1

Összesítés: 31-26-1