EURO 2020

Itt vannak a friss szorzók a bolgár-magyar selejtezőre!

megosztom

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nyoni székhelyén elkészítették a Nemzetek Ligája rájátszásának sorsolását, ami egyben a 2020-as Európa-bajnokság pótselejtezője is lesz. A magyar válogatott Bulgáriában kezd, és ha nyer, a Puskás Arénában harcolhatja ki az Eb-részvételt az izlandi vagy a román együttes ellen.

Fotó: mlsz.hu

Előzmények

A jövő évi labdarúgó Európa-bajnokság 24 helyéből 20 az Európa-bajnoki selejtezők novemberi zárásáig gazdára talált, a magyar válogatott csoportjából a horvátok és a walesiek biztosították a helyüket a viadalon, melynek Budapest is az egyik házigazdája lesz. A fennmaradó négy helyre a Nemzetek Ligája egyes divízióinak nyertesei kerülnek. A mieink a tavalyi Nemzetek Ligája-szereplésük alapján részt vehetnek a sorozat rájátszásában, az Európa-bajnokság pótselejtezőjén. A magyar válogatott lehetséges ellenfelei között volt Izrael, Izland, Skócia és Bulgária is.

 

Fortuna kegyes volt hozzánk

Az UEFA pénteken délben tartotta meg a pótselejtező sorsolását, ezen eldőlt, hogy a magyar válogatott az A-divízióban folytatja Nemzetek Ligája-szereplését, ahonnan egyedül Izland nem harcolta ki az Európa-bajnoki szereplést. A divízió feltöltése után kiderült, hogy a magyar válogatott Bulgáriában kezdi meg szereplését a rájátszásban, míg az izlandiak a románokat fogadják.

Amennyiben a mieink legyőzik a bolgárokat, úgy hazai pályán, a Puskás Arénában mérkőznek meg az Izland-Románia összecsapás továbbjutójával. 

A rájátszás első mérkőzéseit március 26-án rendezik meg, amennyiben a magyar válogatott nyerni tud, március 31-én lép pályára a döntőben, a Puskás Arénában.

Március 26-i ellenfelünk, a bolgár válogatott az Európa-bajnoki selejtező sorozat A csoportjában szerepeltek, és hat ponttal a negyedik helyen zárt. Nyolc meccséből mindössze egyet nyert meg, éppen a legutolsó, csehek elleni összecsapást (melynek már nem volt tétje a cseh válogatott számára), 1-0-ra.

Mit vársz a Bulgária - Magyarország meccsen?x;

 

Már nem mi vagyunk az underdogok

A Bulgária - Magyarország mérkőzésre már ki is jöttek az első szorzók. Bár a magyar csapat az elmúlt fél évben valóban nem mutatott meggyőző játékot, némileg talán meglepő, milyen magas szorzót kapott a bukiktól.

Bulgária a rasszista botrány miatt jelenleg romokban hever, utolsó 10 mérkőzéséből csak egyet tudott megnyerni, a legutóbbin a már csak tét nélkül pályára lépő cseheket fektette két vállra.

{"headTitle":"Ki jut tovább? ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-26 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bulgária ","odds":"2.2","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Magyarország ","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}

Bár a világranglistán Bulgária 11 hellyel hátrébb szerepel, mint Magyarország, a fogadóirodáknál ők az esélyesebbek. Pontosabban csak voltak, ugyanis néhány perc alatt a piac korrigálta a szorzókat.

Az Unibeten 3.20-as szorzóval nyitottunk, míg a Bet365-nél 2.25-öt kaptak Marco Rossi fiai. Mostanra ez utóbbi lett az átlagérték, vagyis az fogadóirodák számai alapján idegenben is nagyobb esélyünk van, mint a házigazdának.
 

Szerinted mire megyünk Bulgáriában?

 

 

 

 

{"headTitle":"Bulgária - Magyarország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-26 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bulgária ","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.35","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Magyarország ","odds":"2.2","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}
megosztom