Championship

Igencsak egyértelmű a tippünk a londoni derbin

  • varin

Két top10-es csapat találkozik a Craven Cottage-en, és bizony igen jó kis 90 perc várható.

Jól jött a válogatott szünet a Championship két londoni nagymenőjének, a Fulham és a QPR is gyengébb formát pihenhetett ki az elmúlt napokban. Kettejük csatája az elmúlt években rendre sok gólt és izgalmakat hozott, így a péntek esti fordulónyitó meccsük is tartogathat sok érdekességet.

{"headTitle":"Fulham-QPR","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-22 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fulham","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"QPR","odds":"4.28","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

A QPR-ról már többször megírtuk, hogy a liga egyik legoveresebb csapata, hiszen a 16 meccsen lőtt 26 és kapott 30 góljuk is igen előkelő helyen áll. A Rangers bár nem tartozik a Championship legjobb csapatai közé, szeptember közepéig úgy tűnt, harcban lehet a feljutásért, ám következett négy nyeretlenül megvívott meccs, ami egészen a 10. helyig vetette vissza Wellséket.

Ami a Fulhamet illeti, tavalyi PL-csapat lévén azért vérmesebb reményeik is lehettek, mint a jelenlegi hetedik pozíció, ráadásul Scott Parker csapata igencsak egy emberesnek nevezhető, ami persze nem feltétlenül Alekszandar Mitrovics hibája, de tény, hogy a szerb támadó egymaga lőtt annyi gólt, mint az összes többi csapattársa együtt. Ami viszont gond, hogy Mitrovics a Birmingham elleni - egyébként az ő góljával megnyert bajnokin - kisárgázta magát, így most a válogatottban is szenzációsan hatékony játékos nélkül kell kiálljon a Fulham.

Fotó: Evening Standard

Így persze gondban lehet a korábbi Chelsea-játékos, ugyanis Mitrovicson kívül nincs jó formában lévő befejező csatára. Várhatóan Knockaert és Cavaleiro között majd Aboubakar Kamara kezd, de neki idén csak 278 perc jutott 9 meccsen, de gólja még nincs.

A vendégek védelmében viszont felettébb megéri bízni, hiszen idén még nem volt olyan meccs, ahol nem kaptak gólt, viszont 16 meccsből csak 4-szer nem lőttek.

A felek elmúlt az elmúlt nyolc találkozásuk alkalmával csak egyszer undereztek, a gólátlag viszont 3,5 volt. Mitrovics kiválása aligha segíti az overt, de ez inkább a védelmek gyengeségéről szól, mintsem a csatárokról.

{"headTitle":"Fulham-QPR","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-22 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,75 gól felett","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3066040] 2019-11-22 20:45:00 Fulham - Queens Park Rangersx;