NFL

2.50-ért rakható az, amit más iroda már ki is fizetett

  • varin
megosztom

Lamar Jackson MVP-címe egyre közelebb, van, amelyik buki szerint már teljesen biztos.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy Lamar Jackson első kezdő évében felrobbantotta Baltimore-t, 10 meccs után 8-2 a Hollók mérlege, a 22 éves QB pedig sorra dönti a rekordokat. Csoda, hogy jelenleg az MVP-cím első számú esélyese?

Jacksont 2018-ban draftolta a Ravens az első kör utolsó helyén, majd rookie szezonjában még csak beugró lehetett Joe Flacco mögött. A tavalyi év végére viszont Flacco elvesztette az irányítópálcát, Jackson pedig rögtön egy 6-1-es mérleggel mutatkozott be, ami hamar egyértelművé is tette, ki fog uralkodni idén Edgar Allan Poe városában. Nos, a villámgyors és hihetetlenül bátor irányító olyannyira elképesztette a ligát és a bukmékereket, hogy már van olyan iroda, amely el is döntötte, Lamar Jackson idén az alapszakasz legértékesebb játékosa.

Fotó: USAtoday

"Villámléptekben halad a jól megérdemelt MVP-cím felé, minden yarddal közelebb kerül ahhoz, hogy újraírja az NFL történelemkönyveit és újradefiniálja az irányító posztot. Élvezet nézni, ahogyan minden vasárnap megcsinálja a lehetetlent. Látva ezt, úgy gondoljuk, hogy az a legkorrektebb fogadóinkkal szemben, ha máris kifizetjük azokat a nyereményeket, amelyek Jackson MVP-címével érkeznének a játékosokhoz" - nyilatkozta egy amerikai bukméker szóvivője.

Az iroda embere azt is elárulta, az év elején még 71-szeres szorzóval lehetett fogadni Jacksonra, de természetesen ha mégsem a Hollók irányítójához kerül a trófea, akkor is kifizetik a nyertes szelvényeket.

Ami egyébként az oddsokat illeti, aligha meglepő, hogy idén is irányító kapja majd az elismerést - ahogyan 2007 óta egy kivétellel mindig. Az oddsok alapján 2019-ben vagy az említett Jackson vagy pedig a Seattle Seahawks hasonló típusú quarterbackje, Russell Wilson örülhet majd.

Bár az iroda döntése egy már sokszor látott marketingfogás és bár kockázatos, azért aligha tennék meg, ha nem látnák egyértelműen Jackson győzelmét. Erre jelenleg 2.50-es oddson fogadhatunk a    -ön, ami a körülményeket ismerve megérhet egy kis aprót.

Persze emlékezhetünk olyan irodákra, amely Hillary Clinton győzelmét is előre kifizette...

{"headTitle":"Ki lesz az alapszakasz MVP-je?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-22 02:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lamar Jackson (Baltimore)","odds":"2.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Russell Wilson (Seattle)","odds":"2.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Deshaun Watson (Houston)","odds":"13","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Aaron Rodgers","odds":"13","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Patrick Mahomes (Kansas)","odds":"17","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom