Sportfogadás

Meddig tart Trump uralkodása?

megosztom

A világelső angol klasszis topfavoritként várja a jövő héten rajtoló Egyesült Királyság Bajnokságát.

Viszonylag ritkán foglalkozunk snookerrel, de Judd Trump elmúlt egy évben mutatott teljesítménye mellett nem tudunk elmenni szó nélkül. Azt mindig is tudni lehetett, hogy a bristoli fiatalember kezében hatalmas tudás lapul, hiszen már tizenévesen maximumokat lökdösött és 21 évesen már világbajnoki finálét játszhatott. Akkor azonban alulmaradt John Higginsszel szemben és onnantól éveken át hajszolta a vb-trófeát, míg nem 2019 tavaszán megtört a jég és révbe ért a Crucible Színház falai között.

Trump sikert sikerre halmoz. - Fotó: Getty Images

Az áhított vb-címet követő szezonban ritkán láthatjuk igazán brillírozni az aktuális világbajnokot, ám Trumpnak sikerül ott folytatnia, ahol az előző idényben abbahagyta. Újra megszerezte a világelsőséget és az elmúlt három hétben három pontszerző tornán játszott döntőt, melyből kettőt be is húzott, így a 2019/20-as szezonban már három bezsebelt trófeánál jár. 

Ha pedig az elmúlt 12 hónapját nézzük, akkor összesen nyolc döntőt játszott és hét alkalommal nem is talált legyőzőre. Elképesztő sorozat, pláne úgy, hogy a vb-címet és a legpatinásabb meghívásos tornát, a Masterst is behúzta. 

Adódik a címben is feszegetett kérdés, avagy meddig tart ki Trump uralkodása?

Nyilván ezt majd az élet megválaszolja, de az biztos, hogy a jelenlegi formájában a hamarosan rajtoló UK Championship első számú favoritja. 

Így gondolják ezt a bukmékerek is, ám ebben a sportágban a végső győztesekre ritkán kínálnak alacsony szorzót, így hiába Trump dominálása, 3.75-öt adnak arra, hogy az Egyesült Királyság Bajnokságát is megnyeri. Korábban egyébként ez már összejött számára, 2011-ben masírozott át a mezőnyön, míg 2014-ben döntőt játszott Yorkban. 
 

>>>NYISS SZÁMLÁT AZ UNIBETNÉL ÉS MARKOLD FEL A 20.000 HUF KEZDŐBÓNUSZT<<<


Ez a 3.75-ös odds megér egy kis pénzmagot, hiszen tényleg bombaformában és rettentően éretten játszik az angol. Fiatal korában még ultra agresszíven ment rá mindenre, mostanság viszont sokkal megfontoltabb és nagyot lépett előre a biztonsági játékban. A nagy önbizalom mellett ennek is köszönhető a szárnyalása. 

{"headTitle":"UK Championship 2019","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-26 10:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Végső győztes: Judd Trump","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet

 

megosztom