EURO 2020

Az oddsok alapján ezek a válogatottak nyerhetik az Európa-bajnokságot

megosztom

20 hely már elkelt a 24 kiadó Eb-helyből, de az esélyesek közül már mindenki biztosította helyét.

Kezd kialakulni a 2020-as kontinensviadal felhozatala, hiszen a 24 helyből 20 már elkelt. Az utolsó, automatikus indulási jogot Wales szerezte meg, pont Magyarország elől happolta el azt.

Európa nagy focinemzetei mind sikerrel vették a selejtezőkört, többen lehengerlő teljesítményt nyújtva. Az olaszok és a belgák például veretlenül, 10/10 győzelemmel, több tucat gólt vágva jutottak ki az Eb-re, de a franciáknak vagy a németeknek sincs okuk szégyenkezni. Igazán nagy meglepetés - már ami a kijutókat és a lemaradókat illeti - nem esett a kvalifikáció során.

A walesi zakó által a magyaroknak maradt a vigaszági szereplés, a jövő márciusi NL-pótselejtező, amelynek keretében két ellenfelet kell legyőzni a kijutáshoz. A sorsolás november 22-én, péntek délben lesz és jelen állás szerint az elődöntőben az Izland, Bulgária, Izrael, Skócia négyesből kapunk ellenfelet.. 

   nem is teketóriázott sokat és frissítette az Európa-bajnokság végső győztesének oddsait. Érdekes módon a pótselejtezőre váró együttesek is helyet kaptak a listán, köztük Magyarország is.

A mi Eb-győzelmünk - furcsa ezt most leírni - 301-szeres pénzt fizetne, ezzel pedig a hatodik legesélytelenebbek vagyunk a listán. 

A gigászok közül nem meglepő módon a 2016-ban ezüstérmet begyűjtő, 2018-ban azonban világbajnoki győzelmet ünneplő Franciaország áll az élen. Didier Deschamps fiainak sikerét 5-szörös oddson mérik, de szorosan ott van a nyakukon a Gareth Southgate által dirigált Anglia is 5.50-nel. Első blikkre amúgy talán kicsit túlértékeltnek tűnik Hollandia nemzeti tizenegye, míg az olaszokat és a horvátokat enyhén alulbecsüli szerintünk a buki.

Szerinted reálisan vannak belőve az oddsok?

 

bet365

 

megosztom