EURO 2020

A végére még beleférhet egy holland-gála

  • Tomihmv
megosztom

A már biztosan Eb-résztvevő Hollandia, a tök utolsó Észtország ellen zárja hazai pályán a selejtezősorozatot.

Örömfocival búcsúzhatnak a hollandok. - Fotó: twitter.com/onsoranje

Igen egyértelmű meccsel zárul a C jelű Eb-selejtező csoport, hiszen a második helyezett, biztosan Eb-szereplő Hollandia, a tök utolsó, igen gyengécske Észtországot fogadja. Noha különösebb téttel nem bír a találkozó, mégis gálaelőadást rendezhetnek a hollandok.

Még úgy is, hogy eltiltás miatt De Roon, személyes okok miatt pedig Van Dijk biztosan nem játszik kedden. Ugyanakkor De Vrij, Depay és Wijnaldum vélhetően visszatér, de ha nem, akkor az ő pótlásuk is könnyedén megoldható, olyan mély most a hollandok kerete. Amit jól példáz, hogy Koeman mester elöl akár az AZ Alkmaar félelmetes duóját, a Stengs - 20 évesen 8 gól + 10 assziszt a mérlege 22 meccsen -, Boadu - 18 évesen 13 gól + 10 assziszt a mérlege 21 meccsen - kettőst is bevetheti, akkor is toronymagas favoritnak számítanának a hollandok az észtek ellen.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

unibet

Merthogy a vendégek az egész sorozat alatt kilátástalan futballal rukkoltak elő, mindössze egy pontot szereztek, összesen csak két gólt lőttek, ellenben 21-et kaptak ezidáig. A keddi meccset ráadásul több meghatározó, rutinos - főként védő - játékos hagyja ki, így pedig fikarcnyi esélyük sincs az észteknek Amszterdamban. Avagy még az is előfordulhat, hogy a baltiaknak "sikerül überelni" a hazai 0-4-et...

A hollandok felszabadultan, teher nélkül léphetnek pályára, méghozzá egy olyan mérkőzésen, ahol 90 percen keresztül támadhatnak majd, a védekezésre pedig gyakorlatilag nem kell erőt pazarolniuk. Így akármilyen csapattal is szállnak harcba Koemanék, könnyedén kiüthetik Észtországot, vagyis örömfocival és magabiztos sikerrel búcsúzhatnak a selejtezősorozattól.

{"headTitle":"Hollandia - Észtország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-19 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hollandia -3,5","odds":"2.04","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[2942110] 2019-11-19 20:45:00 Hollandia - Észtországx;
megosztom