EURO 2020

Ez lenne a legerősebb tipp a walesi - magyarra? Rossi fogadna rá!

megosztom

Egy döntetlennel szinte biztosan kiesik Wales és Magyarország is. Fogadhatunk arra, hogy nem lesz remi.

Az odds nem túl magas, ami részben köszönhető annak, hogy egyre nagyobb mértékben csökken Wales győzelmének szorzója, másrészt pedig nyilván nem lehet elmenni amellett sem, hogy a döntetlen egyik csapatnak sem jó.

Egy pontosztozkodással Wales biztosan búcsút intene az Európa-bajnokságnak, míg a magyar válogatott számára akkor lenne elegendő az egy pont, ha Szlovákia odahaza nem győzné le Azerbajdzsánt. A szorzók alapján ez utóbbi kimenetelre igen kicsi az esély, vagyis a döntetlennel mindkét válogatott kiesne.

280443

A    kínálatában 1.27-ért mérik, hogy nem lesz döntetlen a mérkőzés, vagyis a lefújás pillanatában vagy Wales vagy Magyarország örülni fog. Bár nem túl magas a szorzó, elég biztos tippnek tűnik, hiszen ritka az olyan eset, amikor a csapatok kéz a kézben ballagnak a vesztükbe.

 

"Nem foglalkozunk a másik mérkőzéssel, ezt szeretnénk megnyerni. Lehet, hogy nem hangzik diplomatikusan, amit mondok, de nem szeretnénk, hogy nevető harmadikként Szlovákia jusson tovább, ezért nem fogadnék arra, hogy a mi meccsünk döntetlen lesz" – fogalmazott egyébként Marco Rossi a hétfői sajtótájékoztatón, ami azért szintén alátámasztja, hogy ez a tipp talán az egyik legerősebb választás erre a meccsre.

{"headTitle":"Wales - Magyarország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-19 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Wales vagy Magyarország ","odds":"1.27","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/betclic/go","bookmaker":"286"}]}
[2942215] 2019-11-19 20:45:00 Wales - Magyarországx;
megosztom