EURO 2020

Ezt a tippet 2.50-ért nem lehet otthagyni Walesben?

  • mr.blonde
megosztom

Újonc a védelemben, fiatalok a középpályán - kiket éri meg besárgáztatni a walesi - magyaron?

Nem nagyon van olyan magyar sportbarát, aki ne tudná, hogy kedden este a magyar válogatott Wales ellen játszik ki-ki meccset az Európa-bajnoki részvételért. Sajnos Marco Rossi szövetségi kapitánynak a sérülések miatt akadnak gondjai, Willi Orban, Kádár Tamás, Korhut Mihály és Kalmár Zsolt hiánya is komoly fejtörést okozhat az olasz mesternek.

A védelemben a bal hátvéd posztján konkrétan nincs túl nagy mozgástere Rossinak, így a Puskás Akadémia 26 éves játékosa, Nagy Zsolt kerülhet majd be a védelem ezen oldalára. Nagy az uruguayiak ellen 18-20 perc erejéig már bemutatkozhatott a csapatban, a látottak alapján pedig egy erőszakos, jó értelemben vett agresszív védővel bővült a csapat.

Nagy Zsolt számára óriási feladat lesz a keddi mérkőzés, ugyanis nem mással, mint Gareth Bale-lel kell majd farkasszemet néznie.  Elképesztően nagy extra teljesítmény kell majd a felcsútiak védőjétől, hogy tartani tudja a Real Madrid sztárját.

 

A     kínálatából fogadhatunk arra, hogy melyik játékosok gyűjtenek majd be egy-egy büntetőlapot. Sajnos a magyar csapatra jellemző a sok sárga lap, ráadásul a mérkőzést egy román játékvezető fújja majd, akitől sok szimpátiára azért nem nagyon számíthatunk.

Bár a hivatalos kezdőcsapatokat még természetesen nem ismerjük, szinte biztosan meg lehet mondani 8-9 kezdőjátékost a keddi meccsen. Ezek alapján kigyűjtöttük, szerintünk kik a leginkább veszélyeztetettek magyar játékosok.

Ha valóban kezdeni fog, Nagy Zsolt sárgáját nagyjából kötelező tippnek gondoljuk, de Lovrencsics Gergőt is nehéz kihagyni ezen a szorzón.

A két belső védőnk is potentát, de inkább a két szélső bekkre szavaznánk.

A középpálya is igen érdekes lesz, mert ott nagy csata várható. A fiatal Szoboszlai akár szövegelésért is beszedhet egyet, de Dzsudzsák is gyakran kompenzálja már gyorsaságának hiányát látványos faultokkal.

bet365

A védekező középpályás poszton akad némi bizonytalanság, hogy kiket tesz be kezdőnek Rossi,  hiszen Vida Máté, Nagy Ádám és Pátkai Máté is játékra alkalmas állapotban van. Ha Vida Máté kezdő lesz, az ő 5.50-es szorzója is nagyon erős csáberővel bírhat. Pátkairól sokat elmond, hogy az összes játékos közül övé a legkisebb szorzó, 2.37. De mivel nem vagyunk benne biztosak, hogy kezdő lesz, egyelőre ezt nem erőltetnénk.

Az egy szem csatárunk, Szalai Ádám 5.50-es szorzót kapott, tőle is láttunk már jó pár lapos meccset, a keret vezéreként most is benne van a pakliban, hogy odalép egy-egy szituációban.

Érdekesnek tűnik a büntetőlapos piac, ha sikerül eltalálni a magyar kártyásokat, elég szép szorzókat lehet kaszálni.

Szerinted kikre éri meg fogadni?

 

 

 

 

 

{"headTitle":"Wales - Magyarország - Büntető lapot kap ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-19 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Nagy Zsolt ","odds":"2.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Lovrencsics Gergő ","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Dzsudzsák Balázs ","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Szoboszlai Dominik ","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Vida Máté ","odds":"5.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Szalai Ádám ","odds":"5.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
[2942215] 2019-11-19 20:45:00 Wales - Magyarországx;
megosztom