EURO 2020

Messze ez a legjobb tipp erre a sorsdöntő Eb-selejtezőre

  • Tomihmv
megosztom

Írország és Dánia egymás ellen csatázik az Eb-részvételért hétfőn este Dublinban.

Győzelmi kényszerben az írek. - Fotó: twitter.com/faireland

Hétfőn este a D-csoportban is befejeződnek a küzdelmek és eldől, hogy mely két válogatott kvalifikálja magát a 2020-as Európa-bajnokságra. Papíron a Dánia, Svájc, Írország trióból bármely két együttes továbbjuthat, de mivel borítékolható, hogy a svájciak nyernek Gibraltárban, így egyértelmű, hogy az írek és a dánok csatájából az egyik fél nevetni, míg a sírni fog.

Perpillanat Dánia három egységgel visz Írország előtt, azonban mivel Koppenhágában a felek 1-1-es döntetlent játszottak, így az írek akármilyen arányú győzelem esetén megelőznék a dánokat, mivel az egymás ellen eredmények rangsorolnak végül a csoportban. A skandinávoknak pedig természetesen már a döntetlen is elegendő lenne az üdvösséghez.

Ennek köszönhetően a mérkőzésen jó részt álló háborúra, a pozíciók megőrzésére lehet számítani, hiszen a vendégeknek jó a 0-0 is, míg a hazaiaknak a sikerhez elegendő egyetlen gólt akár a 90. percben is begyötörhetik. Ám az biztos, hogy nem rohannak fejjel a falnak, mint tették a 2018-as vb-pótselejtező visszavágóján, amikor az idegenbeli gól nélküli remit követően már a 6. percben vezettek, és végül 5-1-re kaptak ki hazai pályán a dánoktól...

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

unibet

Egyértelmű, hogy nem várható szép mérkőzés az eredménykényszer miatt, vagyis kőkemény, brusztolós találkozóra lehet számítani, avagy egyik válogatott játékosai sem fognak az eszközök között válogathatni, ha meg kell állítani az ellenfelet, hiszen nem lehet hibázni, nincs már tövbb javítási lehetőség. Így pedig, illetve a fentiek tükrében egyértelmű, hogy büntetőlapokra érdemes fogadni.

Pláne úgy, hogy mindkét félnél bőven van "favágó" a keretben, míg a játékvezető az a Felix Brych lesz, aki nem szívbajos, ha a zsebéhez kell nyúlnia. A német sporinak a legutóbbi Eb-selejtezője a francia-török volt, ahol öt sárgát osztott ki, de a legutóbbi Bundesliga meccsét, a Freiburg-Frankfortot négy sárgával és három pirossal (!) zárta.

Minden adott tehát ahhoz, hogy "potyogjanak" a lapok, így pedig bőven érdemes befektetni a 4,5-nél több kiosztott büntető lapba, hiszen egy ilyen téttel bíró meccsen, egy ilyen játékvezető mellett, ez a határ abszolút nem számít nagynak.

{"headTitle":"Írország - Dánia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-18 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Büntetőlapok száma 4,5 felett","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[2942165] 2019-11-18 20:45:00 Írország - Dániax;
megosztom