NFL

A Los Angeles-i 86-os bohócot csinálhat a kansasi védelemből

  • LuckyLuck
megosztom

Kedd hajnalban a Los Angeles Chargers és a Kanas City Chiefs összecsapásával zárul az alapszakasz 11. játékhete.

Mindkét csapat vereséggel hangolt erre a főműsoridős csoportrangadóra, ennek nagy nyertese pedig a megtáltosodott Oakland. A Los Angeles éppen a Raiders ellen maradt alul a 10. játékhéten, míg a Kansas City Tennessee-ben szórakozott el egy megnyert meccset. Sokba kerülhet még ez a vereség a Főnököknek, hiszen ha nem sikerül legyűrniük a Chargerst, akkor visszacsúsznak az Oakland mögé. A Los Angeles-i alakulatnak pedig ez az utolsó utáni szalmaszál, szóval egy igazán feszült meccsre lehet számítani, amelyen egyik csapat sem élvezheti majd a hazai pálya előnyét, hiszen a mexikói Estadio Azteca ad otthont a derbinek. 

A Chargers borzasztó szeszélyes csapat, novemberben már mindkét arcát láthattuk a kaliforniai gárdának. A Green Bay ellen otthon borították a papírformát, majd Oaklandben elég vérszegény játékkal kaptak ki. Most 11 napjuk is volt a felkészülésre, ami különösen egy ilyen mexikói kiruccanás előtt rengeteget számíthat. Némileg meglepő, hogy 5 pontos favorit a Chiefs, miközben a vártnál a kansasi szekér is döcögősebben halad a rájátszás felé. 

Henry lehet a LAC egyik leghatékonyabb fegyvere a KC ellen. - Fotó: NFL

A papíron hazai KC egyik nagy problémája, hogy nem tud a futások ellen hatékonyan fellépni, egészen pontosan meccsenként átlagban 148.1 yardot enged az ellenfél futóinak, ami a harmadik legtöbb a ligában. Ezt meglovagolhatja a LAC is, miután Melvin Gordon és Austin Ekeler személyében két erős futója is van a csapatnak. A tétünket azonban mégsem rájuk tesszük, hanem arra  Hunter Henryre, aki jó pár játékhét óta az egyik legfoglalkoztatottabb tight end a ligában.

A kansasi védelem a szélső elkapókat egész hatékonyan le tudja védekezni, a pálya közepén, a linebacker soruk viszont sebezhető és ezt jó néhány csapat ki is használta már a szezon során. Henryvel sem lesz egyszerű dolguk, aki Philip Rivers egyik kedvenc célpontja.

A negyedik szezonját taposó TE a hatodik játékhéten tért vissza a sérüléséből és azóta öt meccsen 41 (!) passz ment az irányába, melyből 29-et vadászott le és ezekből átlagban 71 yardot jegyzett. 

Henryre 64.5-ös line-t kínálnak a bukik, ami a szezonátlaga alá lett meghúzva, így egyértelműen az over felé hajlunk, hiszen egy kedvező párharc előtt áll. 

{"headTitle":"Kansas City Chiefs - Los Angeles Chargers","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-19 02:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékos fogadó yardjai - Hunter Henry 64.5 felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom