EURO 2020

Érthetetlen ez az odds, így muszáj bombázni!

  • Tomihmv
megosztom

A bukik nem viccelnek, tényleg gigaoddsot kínálnak az angolok meccsén a 2,5 overre.

Az angolok már kijutottak az Eb-re. - Fotó: twitter.com/England

Vasárnap megkezdődik a 2020-as Európa-bajnoki selejtezők utolsó fordulója. Jelen cikkünkben az A-csoport egyik mérkőzésével, nevezetesen a Koszovó-Anglia ütközettel foglalkozunk.

A hazaiak csütörtökön 2-1-re kikaptak Csehországban, így nem jutottak ki az Eb-re, míg a vendégek otthon verték 7-0-ra (!) Montenegrót, aminek köszönhetően csoportelsőként kvalifikálták magukat a tornára, vagyis a felek egy tét nélküli találkozót játszanak Pristinában.

A két csapat a Wembley-ben egy nyolcgólos meccset hozott össze bő két hónapja, úgy, hogy az első percben még a koszovóiak vezettek, de a szünetre már 5-1-es előnnyel (!) vonultak az angolok. A második játékrészben ugye két koszovói gól esett, illetve Kane kihagyott egy büntetőt, de több nagy lehetőséget is parlagon hagytak a válogatottak.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

bet365

Mivel nem lesz eredménykényszer a feleken, így a visszavágót is a felszabadult futball jellemezheti, avagy könnyen gólparádéba fulladhat a mérkőzés. Pláne úgy, hogy az angoloknál visszatér Sterling a csapatba, vagyis a vendégek akár a legjobbjaikat is felrakhatják a pályára.

Ugyanakkor lehet, hogy Southgate nem, vagy csak keveset játszatja a sztárjait, de így sem várható hatalmas visszaesés az angoloktól, akik hét Eb-selejtezőn 33 gólt (!) lőttek. A koszovóiak viszont biztos, hogy a legjobbjaikkal állnak ki, akiknek egyébként közel kétgólos meccsenként az átlaguk a kvalifikációban.

Mindezek tükrében némileg érthetetlen, hogy ilyen magas szorzót kínálnak a 2,5 gól feletti fogadási opcióra a bukmékerek, hiszen az angolok a csehek elleni idegenbeli meccs kivételével rendre egymaguk is átugrották ezt a határt. És akkor a szigetországiak mellett ott lesz Koszovó is a pályán, amely gárdának egy ünnep lesz ez a meccs, így pedig ilyen oddson kötelező megrakni az overt.

{"headTitle":"Koszovó - Anglia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-17 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 2,5 felett","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[2942007] 2019-11-17 18:00:00 Kosovo - Angliax;
megosztom