NFL

Két hazai sikerbe fektetünk, méghozzá dupla pénzért cserébe

megosztom

A 11. játékhéten a Carolina - Atlanta és a Baltimore - Houston meccsekből húznánk hasznot.

Carolina Panthers - Atlanta Falcons

Az Atlanta szezonja elszállt, ennek megfelelően a múlt héten behúzta a Super Bowl-esélyes Saints elleni csoportrangadót. Klasszik NFL sztori. Most újabb csoportmeccs jön a Falcons-nak és adná magát egy pluszos hendikep, de véleményünk szerint a New Orleansban látottak inkább egyszeri csoda volt, mintsem feltámadás. 

Ez az atlantai védelem még mindig nagyon sebezhető, a hazaiak támadógépezete pedig több fronton is veszélyes. Az MVP-formában játszó Christian McCaffrey feltartózhatatlan, de a klasszis futó elkapások után is komoly károkat tud okozni az ellenfél védelmében. DJ. Moore is nagyon elkapta a fonalat, szóval Kyle Allennek bőven megvannak a célpontjai az előrehaladáshoz. 

A labda másik oldalán Matt Ryanre igen kemény meccs vár, hiszen a Carolina passzsiettetésben liga elit. Nem is egyszerű ellenük passzolni, földön pedig hiába verhetőek, az Atlanta futójátéka finoman szólva sem acélos. Ryan egyébként elvesztette az egyik legbiztosabb célpontját, Austin Hoopert, szóval pláne döcögős lehet azaz atlantai offense.

A Párducoknak hazai pályán muszáj behúzniuk ezt a meccset, ha versenyben akarnak maradni a Wild Card-csatában. Baltimore Ravens-Houston Texans

Hosszú évek óta nem látott sikereket élhetnek meg a Ravens szurkolói, hiszen a csapat lassan biztos playoff-résztvevőnek tekinthető úgy, hogy Lamar Jackson kis túlzással a semmiből érkezve hódította meg a helyi szíveket. A Hollóknak nem lesz könnyű dolguk a 11. játékhéten, hiszen a 6-3-as Texans érkezik, ám semmi okunk nem bízni jelenleg a liga talán "legizgalmasabb" alakulatában.

A rajt ugyan kicsit döcögősen indult a Ravensnek, hiszen két hét után 2-2-re álltak, ráadásul a Browns 40 ponttal távozott az M&T Bank Stadiumból, de a kijózanító pofonra öt győzelemmel válaszoltak Jacksonék. Önmagában az 5W is dicséretet érdemel, de ha ehhez hozzátesszük, hogy otthon verték a Patriotsot 17 ponttal és Seattle-ben is két TD-t tettek közé, akkor külön elismerést is érdemelnek.

Ráadásul ha sikerül nyerniük, akkor azt igen magabiztosan teszik, a hét siker átlagos pontkülönbsége ugyanis 18,7 pont.

A Texans védekezése papíron alkalmas lehet, hogy megállítsa Jackson "ámokfutásait", ám a fiatal quarterback esetén a passzjátékra sem lehet idén panasz, így ha csak a földön fogják meg Joe Flacco utódját, az önmagában kevés.

Noha a Texans idén szoros vereségeket szenvedett, a sorsolásuk sem volt éppen nehéznek mondható. Az M&T-ben viszont akár kiadós verést is kaphatnak.

{"headTitle":"NFL, 11. játékhét","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-10 19:00","footerTitle":"Játszd meg kombiban a tippeket 2.13-szoros pénzért cserébe!","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"Carolina","odds":"1.47","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Baltimore","odds":"1.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom