Kézilabda

Ez lehet a legjobb tipp a Győr meccsére

  • Tomihmv
megosztom

Úgy véljük, hogy sikerült megtalálnunk a Győr-Moston a legkézenfekvőbb tippet.

Könnyed siker előtt Oftedálék. - Fotó: ehfcl.com

Szombaton a Ferencváros lépett, míg vasárnap a Győr lép pályára a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában. A címvédő a cseh Most csapatát fogadja, avagy könnyed sikerrel vonulhat másfél hónapos szünetre Danyi Gábor együttese.

 

Merthogy elég az odavágóból kiindulni, amikor is az ETO 46-21-re vagyis 25 góllal (!!!) tudott nyerni idegenben. Azóta a csehek ráadásul lejtmenetben vannak, hiszen a sokkoló zakót követően a Savehof ellen csak döntetlenre voltak jók hazai pályán, majd öttel kaptak ki Svédországban, és ugyanilyen arányú vereséget szenvedtek a Ljubljanával szemben hazai pályán, pedig a nyitókörben idegenben verték a szlovénokat.

Egyébként még van esélyük a továbbjutásra a vendégeknek, hiszen, ha nyernek Győrben, akkor biztosan továbbjutnak. Ám erre gyakorlatilag nincs esély, amit jól példáz az is, hogy az egyik partnerirodánk például 70-szeres (!!!) szorzót kínál a vendégsikerre...

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

bet365

A Győr egyébként is maximális pontszámot szeretne magával vinni a középdöntőbe, vagyis nem veszíthet pontot vasárnap. Mindemellett továbbra is ragyogó formában kézilabdázik a csapat, hiszen mind a Bajnokok Ligájában, mind az NB I-ben százszázalékos.

A szezon elején viszonylag kevés gólt dobott Danyi Gábor együttese, ugyanakkor mostanság már támadásban is topon van. Az elmúlt napokban a Debrecennek és a Savehofnak is 36-szor talált be, de szeptember közepe óta nem volt olyan ütközete, ahol ne lőtt volna minimum 30 gólt.

Már pedig ennek a meccsnek egyértelműen az a kulcsa, hogy az ETO mennyi gólt szerez. Ettől függ ez embertelen nagy hendikep (14,4) és az alá, fölé (58,5) is. Ráadásul mindkét fogadási opciónál is van olyan kimenetel, hogy, ha a Győr átlépi a bukik által szabott határt (36,5), akkor is vesztes lehet a hendikep vagy az over/under.

Mindezek után nem kérdés, hogy legalább 37 győri gólra lehet érdemes fogadni, ami ugyan nem kevés, de az utóbbi hetekben mutatott játékkal Oftedalék könnyedén zöldíthetik ezt a tippet, pláne úgy, hogy a világbajnokság előtt mindent kiadhatnak magukból.

{"headTitle":"Győr - Most","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-17 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Győr góljai 36,5 felett","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom