Férfi kézi BL

Hendikepes fogadással keresnénk a Szeged meccsén

megosztom

Kötelező győzelem előtt áll a MOL-Pick Szeged vasárnap a norvég bajnok otthonában.

Folytathatja ádáz harcát a csoport első helyéért a MOL-Pick Szeged, amely vasárnap este 19 órától a norvég Elverum csarnokába lép parkettre. A csapat egy héttel ezelőtt Szegeden már megmérkőztek egymással, akkor Juan Carlos Pastor legénysége a várakozásoknak megfelelően magabiztos, 32-25-ös győzelmet aratott.

Fotó: pickhandball.hu

A norvégiai visszavágón is a magyar együttes a favoritja, méghozzá nem is kicsi, hiszen a vendég sikerre mindössze 1.15-ös szorzó körül lehet fogadni a termekben.

Az Elverum még nem tudott meccset nyerni a csoportban, hét pályára lépése során egy döntetlent és hat zakót tudott elérni. Túl sok meglepetés ebben azért nincsen, hiszen brutál erős ez a csoport.

Bár a fogadóirodák és az erőviszonyok alapján 'országos kettes' ez a meccs, a szegediek spanyol mestere szerint nagy hiba lenne fél vállról venni a találkozót. "Iszonyatosan veszélyes csapat. Minden hibát büntetnek, hatalmas lendülettel futnak, így minden labdát nagyon meg kell becsülnünk. Szegeden egészen más játékrendszert alkalmaztak, mint amit otthon szoktak. Tisztában vagyunk a taktikájukkal, felkészültünk belőlük, minden rajtunk múlik majd. Higgadtnak kell maradni végig, és nagyon precíznek. Ezek lesznek a legfontosabbak. Komoly kis ütközet lesz, de nem kérdés, hogy győzni utazunk Norvégiába." - fogalmazott a 'Mister' a csapat honlapjának.

Jó hír a szegedieknek, hogy Bodó Richárd a Dabas elleni meccshez hasonlóan ismét pályára léphet, vagyis az átlövő szép lassan maga mögött hagyja a sérülését és már a formajavulásra helyezhetik a hangsúlyt.

 

Szeretsz kézilabdára fogadni? A bet365 a legjobb hely a számodra!

 

Mire érdemes fogadni?

Ahogy Pastor is fogalmazott, odahaza az Elverum saját közönsége előtt más stílust játszik, mint idegenben. A skandináv kézilabdára oly' jellemző gyors tempó, erős szélső és beállós játék a norvég bajnok repertoárjában is megtalálható.

Nagy kérdés, hogy a Szeged belemegy-e ebbe a játékba - az Aalborg ellen belement és nagyon simán nyert is - vagy inkább egy lassabb - vagy ahogy Pastor fogalmazott precízebb - utazó sebességet vesz majd fel. A gólok számára éppen ezért nem is nagyon mernénk fogadni, hiszen a +/- 58,5-es határ jónak tűnik, bár inkább az under felé kacsintgatnánk.

A hendikephatárokat 5 és 6 gól közé lőtték be a bukmékerek, ezen a piacon pedig több lehetőséget látunk. Bár a szegedi meccsen a vége előtt nem sokkal volt közte 10 is a különbség, végül megállt a differencia hétnél. Tekintve, hogy most fordított felállásban játszanak a felek, nem túlzás azt várni, hogy ezen a határon belül maradhat az Elverum.

A Szeged nem fog ész nélkül rohanni, taktikus, pontos játékkal dominálhatja az egész mérkőzést, amibe bőven belefér, hogy 4-5 góllal maga mögött tartsa az ellenfelet. A PSG hárommal nyert ebben a csarnokban, szerintünk a Szeged sem fog mészárlást rendezni.

{"headTitle":"Elverum - Szeged ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-17 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Elverum +6,5","odds":"1.6","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
megosztom