EURO 2020

Hollandia Észak-Írországban juthat ki az Eb-re

  • Tomihmv
megosztom

A hollandoknak papíron már a döntetlen is jó eredmény, de aligha játszanak ikszre Koemanék Belfastban.

Depayék Belfastban juthatnak ki az Eb-re. - Fotó: twitter.com/OnsOranje

Szombaton az utolsó csoportok is letudják a kilencedik fordulót az Európa-bajnoki selejtezőkből, az egyik legérdekesebb összecsapást pedig a C jelű hatosban rendezik, ahol Észak-Írország Hollandiát fogadja Belfastban.

A felek közt perpillanat három pont a különbség a vendégek javára, és mivel az odavágót a hollandok 3-1-re nyerték meg, így az északíreknek csak és kizárólag a győzelem az egyetlen elfogadható eredmény szombaton. Igaz, még ezzel a sikerrel sem mennének sokra, mivel az utolsó játéknapon amíg a hollandok a tökutolsó észteket fogadják, addig ők a németekhez látogatnak és ott kellene nyerniük.

Fel van adva tehát a lecke az északíreknek, igaz, Michael O'Neill szövetségi kapitány a legjobbjaira számíthat szombaton, mindemellett az odavágón szinte végig jól játszottak és majdnem megtréfálták a hollandokat. Csak az az utolsó negyedóra ne lett volna...

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

bet365

Noha a vendégeknek már a döntetlen is elengedő lenne az Eb-re való kijutáshoz az egymás elleni eredmények miatt, mégis borítékolható, hogy győzelemre törnek majd, hiszen igen elismerésre méltó volna, ha végül a németeket megelőzve, csoportelsőként kvalifikálnák magukat a kontinens viadalra.

Mindezek tükrében nem is csoda, hogy Ronald Koeman a legjobbjait hívta meg az idei év utolsó két válogatott meccsére. Ráadásul a hollandok parádés formában vannak - a játékosok egyenként is -, vagyis nem csak a bukmékerek, hanem szerintünk is toronymagas favoritok.

A line-ok ugyanakkor nagyon jók, hiszen már egy Hollandia -1-es ázsiai hendikeppel (egygólos holland siker esetén a tétünk visszajárna) is szépen lehet keresni, ami jelen állás szerint legrosszabb esetben push lenne.

{"headTitle":"Észak-Írország - Hollandia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-16 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hollandia -1","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[2942108] 2019-11-16 20:45:00 Észak-Írország - Hollandiax;
megosztom