Magyar válogatott

Szalaiék helyett Suárezékben bíznak a magyar fogadók

megosztom

Az általános vélekedés szerint a magyar válogatottnak nagyon kevés esélye van legyőzni Uruguayt a Puskás Aréna nyitómérkőzésén.

Fotó: MTI

Már csak néhány órát kell várni és útjára indul a labda az új Puskás Arénában, ahol a magyar válogatott a kétszeres világbajnok Uruguay ellen avatja fel az új nemzeti stadiont. A világsztárokkal érkező dél-amerikai válogatott még soha nem tudta legyőzni a magyar csapatot, az eddigi három találkozón egy magyar siker mellett két 1-1-es döntetlen született. A múltból túl sok következtetés levonni nem sok értelme van, főleg úgy, hogy az utolsó egymás elleni meccset is 1962-ben rendezték a Népstadionban.

Kattints a részletekért!

A fogadóirodáknál természetesen Uruguay számít esélyesebbnek a mérkőzésen, a celeste győzelmét 1,80-as átlagodds körül kínálják a termek, míg a magyar válogatott sikere ötszörös pénz körül fizetne. Ez egyébként enyhe elmozdulást jelent a nyitó értékekhez képest, hiszen ennél azért kevesebbet gondoltak ki ránk a bukmékerek, azonban a fogadók tétjei inkább Uruguayra érkeznek.

Ezt támasztja alá gyors kutatásunk is, amelyet a meccs kapcsán végeztünk. A hatharom.com olvasó is elkezdték leadni tippjeiket a mérkőzésre - ne feledjétek, hogy pénteken indult a Tippkirály! - , a háromesélyes 'voksok' alapján pedig a döntetlent tartjátok (62%) a legvalószínűbb végeredménynek. Hasonlóan vélekedett egyébként Hajdú B. István is, aki egy 6.50-szeres szorzójú végeredményt jósolt a találkozóra.

 

Érdekesség, hogy a mindkét csapat szerez gólt piacon teljes - egyelőre - az egyetértés, hiszen minden tippelő az 'Igen' opciót tartja jó választásnak. A BTTS egyébként elég combos szorzót fizet, hiszen a    -nél például 2.20-as szorzót adnak arra, ha mindkét együttes a kapuba talál.

A magyar állami fogadóiroda internetes felületén viszont elég egyértelmű a helyzet, a beérkezett tétek száma alapján a magyar válogatott győzelmére csak a fogadók 16 százaléka lát esélyt, míg a döntetlen 29%, Uruguay sikere pedig 55%-ot tesz ki.

A magyar válogatott november 19-én sorsdöntő mérkőzésre készül Walesben, az Európa-bajnoki selejtezősorozat utolsó fordulójában. A képlet pofon egyszerű: ha legyőzzük a walesieket Cardiffban, ott leszünk a 2020-as kontinenstornán, amelyen Budapest - és a Puskás Aréna - is rendező lesz.

Marco Rossi szövetségi kapitány azonban nincs könnyű helyzetben, hiszen a stadionavató mérkőzést a kilátogató 67 ezer ember miatt sem lehet fél vállról venni, ugyanakkor nagyon fontos lenne, hogy újabb sérültek már ne legyenek. A válogatott keretéből Kádár Tamás, Willi Orban és Korhut Mihály is hiányzik majd a nagy meccsen, így az olasz szakvezető Cardiffban egy teljesen új védelmi összeállítást lesz kénytelen a pályára küldeni.

A Magyarország - Uruguayt barátságos mérkőzést este 19 órától az M4Sport élőben közvetíti.

A magyar válogatott kezdője az MTI szerint
Dibusz Dénes – Lovrencsics Gergő, Baráth Botond, Lang Ádám, Korhut Mihály – Nagy Ádám, Pátkai Máté – Dzsudzsák Balázs, Szoboszlai Dominik, Sallai Roland – Szalai Ádám
[3062638] 2019-11-15 19:00:00 Magyarország - Uruguayx;
megosztom