EURO 2020

Wernertől várjuk ennek a tippnek a zöldítését

  • gb1

Németország is biztosíthatja helyét az Eb-n, de egyelőre nem csak a saját kezükben van a sorsuk.

Elég fullos lett az új német nemzeti trikó. fotó: Twitter

A C-csoportban három csapatnak van még esélye az automatikus Eb-indulásra. A Nationalelf nagyon közel van ehhez, hiszen az alábbi módokon juthat ki szombaton: ha megveri a fehéroroszokat és Hollandia nem kap ki Észak-Írországtól, vagy remizik, a hollandok pedig nyernek. Nyugati szomszédjuknak egy fokkal nehezebb dolga lesz, míg Wernerék természetesen toronymagas favoritjai a soron lévő selejtezőnek.

{"headTitle":"Németország-Fehéroroszország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-16 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Németország","odds":"1.06","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"16.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Fehéroroszország","odds":"51.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A megfiatalított Löw-legénység az odavágót csak 2-0-ra nyerte és ezúttal sem biztos, hogy gólzáporos sikert arat majd. Fehéroroszországnak már teljesen mindegy, hogy mi történik, ugyanis négy ponttal a csoport negyedik helyén áll, tehát nem maradt esélye a továbbjutásra. A hét meccsen szerzett négy találat sem túl acélos, tehát a megkavart német védelmet sem valószínű, hogy túl nagy próbának tennék ki.

A hazaiaknál Süle kiesése jelentené a legnagyobb gondot, már ha komolyabb ellenfél érkezne. A Bayern sztárja október közepén szenvedett keresztszalag-szakadást és a pesszimistább előrejelzések szerint még az is lehet, hogy emiatt kihagyja a jövő évi kontinenstornát is. Helyén lehet, hogy az ifjú herthás bekk, Niklas Stark kap majd lehetőséget, aki most debütálna a csapatban.

A sérültek listája amúgy is elég hosszú, Süle mellett Havertz , Reus, Sané, Draxler, Rüdiger, Kehrer, Halstenberg és Trapp sem várható a pályára, de a keret hihetetlen mélysége miatt még így sincs aggódnivalója Löwnek.

Félvállról azért nem szabad venni a fehéroroszokat, akik az előző körben megszorongatták Hollandiát, bár végül 2-1-re akkor is kikaptak. Gladbachban nagyjából bármit elképzelhetőnek tartunk, már ami hazai sikerrel jár, bár inkább egy laza, 2-3 gólos hazai sikert látunk reálisnak, mint egy óriási KO-t.

Amiben lehet érték, az Timo Werner meglövetése. A csatár csak úgy lubickol a Lipcsében és 11 bajnokin 11 gólt, valamint 4 asszisztot jegyez, de a BL-ben is pompásan játszott. A válogatottban ugyan csak kettőnél jár, de mivel az elmúlt hetek különösen jól sikerültek neki és ráadásul ő az első számú büntető-végrehajtó is, így a kiszabott odds szerintünk korrektnek mondható.

{"headTitle":"Németország-Fehéroroszország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-16 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Werner lő gólt - bármikor","odds":"1.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}