NFL

Női bántalmazás, dühterápia, alkoholproblémák - de a pályán egy állat, húzzuk az overt!

  • LuckyLuck
megosztom

Péntek hajnalban a Cleveland Browns és a Pittsburgh Steelers összecsapásával veszi kezdetét az alapszakasz 11. játékhete.

Az AFC legrégebbi rivalizálása ez, melynek 135. felvonására kerül sor Ohióban. A hazaiak élet-halál meccs előtt állnak, ha kikapnak, akkor végérvényesen elbúcsúzhatnak a rájátszástól. Sokáig a vendégek helyzete is siralmasan nézett ki, ám az elmúlt négy meccsüket sikerrel vívták meg, így most már velük is számolni kell a Wild Card-csatában. 

A Cleveland idei teljesítménye hatalmas csalódás, előzetesen bármennyire is jól nézett ki a Barnák támadógépezete, mindössze 19 pontot átlagolnak meccsenként, ami a hetedik legkevesebb a ligában. 

Baker Mayfieldtől sem azt a meggyőző játékot látjuk, amivel tavaly bemutatkozott a ligában, igaz, ez nagyban köszönhető az előtte gyengén muzsikáló támadófalnak, amely szinte semmi védelmet nem nyújt az irányítónak. Ez a Steelers ellen akár végzetes is lehet, hiszen az acélvárosiak védelmének egyik legerősebb része a védőfaluk. 

A Pittsburgh az idei szezonban 33-szor vitte már földre az ellenfél irányítóját (3. legtöbb a ligában) és több, mint 200 nyomásgyakorlásnál jár.

Mayfield tehát pokolian nehéz meccs elé néz, várhatóan sokszor kerül majd nyomás alá. Ha a támadófal nem tud elég időt biztosítani az irányítónak, akkor a legjobb megoldás a gyors és rövid passzok bevetése. És itt jön képbe a főhősünk, aki nem más, mint Kareem Hunt. 

Hunt nagyszerű játékkal mutatkozott be a Buffalo ellen. - Fotó: NFL

Hunt brutális játékkal robbant be a ligába 2017-ben, ám a tavalyi bántalmazós ügye miatt a Kansas azonnal kivágta, a liga pedig nyolc meccsre tiltotta el. A Cleveland színeiben az előző körben a Buffalo ellen mutatkozott be, méghozzá kifejezetten hasznos játékkal. 

Noha az első számú futó a csapatnál továbbra is Nick Chubb, viszont a screen játékoknál, a rövid passzoknál Huntot vehetik elő. A Buffalo ellen Mayfield kilencszer (!) vette célba az ex-kansasi klasszist, aki hét elkapásból 44 yardot csinált. 

Hunt veszélyes fegyvere lehet a Clevelandnek és belőle egyelőre felkészülni sem tudott a Pittsburgh, hiszen az első nyolc játékhéten az eltiltását töltötte. A bukik 25,5-re húzták meg a fogadó yardjai számát Huntnak, ám amiben mi a legnagyobb értéket látjuk, hogy lesz legalább négy elkapása. 

{"headTitle":"Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-15 02:20","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékos - elkapások: Kareem Hunt 3.5 felett","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom